Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Lenne e bennetek harag férjetek iránt,ha a gyermeketek születése után,egy jópár évre rá kiderülne, hogy az uratok titokban apasági tesztet végeztetett? Nemsokára a gyermek születése után.Biztosra akart menni.Ez lenne az oka.
És ha a gyerek születése után azért merült fel benne, mert kicsit sem hasonlít rá a gyerek?
Bár van olyan házasság, ahol beadják a balféknek, hogy a gyerek csak véletlenül lett más rasszhoz tartozó és nem félrelépés miatt. És van aki el is hiszi.
Nem az a baj, ha elvégezteti, hanem az, ha kiderül. Ha nem tud róla a másik fél, akkor olyan mintha nem is lett volna és ő is lenyugodhat, jó helyre megy a tartásdíj a kötelező válás után.
Csalódott lennék. Soha nem adtam okot a kételkedésre.
Annyira ismerem magam, hogy aki olyan szinten általánosít, hogy "minden nő", azzal se gyerek, se házasság nem lenne, mert az ilyen emberektől a hideg ráz.
Marad a másik lehetőség: úgy érezte, hogy oka van kételkedni. Nem maga a teszt zavarna, mert én 1000% tudom, hogy ő az apja. Az bántana, ha nem beszéli meg velem a kétségeit, és titokban, a hátam mögött intézkedik.
Pont azért, mert a bizalom a kapcsolat alapja, és ő ezek szerint soha nem is bízott bennem.
A mi házasságunk jó, így nem tudom rávágni, hogy másnap futok válni. De az egész biztos, hogy komoly hullámvölgy jönne utána. Amiből vagy ki tudjuk húzni a házasságunk, vagy nem.
Amúgy a gyerek kiköpött az apja, külsőre-belsőre, rám egyáltalán nem hasonlít egy picit sem. Lehet, hogy nem is én vagyok az anyja?
"A mi házasságunk jó, így nem tudom rávágni, hogy másnap futok válni."
Nálam ez azt jelentené, hogy csak azt hittem, hogy jó a kapcsolatunk. Plusz így ő megbízik bennem, de én? Honnan tudjam, nem szexelget-e másokkal? Aki ebben lapít, másban is, pláne ha magából indul ki. Neki is lehetnek innen-onnan gyerekei.
Szóval azért, hogy kiderítse én átvertem-e őt, végül ő vert át engem?
Nagyon komolyan csalódnék benne. Valószínű válás lenne a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!