Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázat arra, amikor egy domináns nő felességül megy egy introvertált pasihoz, aztán egész életében irányítja a férjét?
Kontrollmánia. Nehéz megérteni ha valaki nem ismeri, nem lát bele a napjaikba.
Én például egy sorozat főhősnőjénél láttam ezt a típust és azután sikerült megértenem. Persze, a forgatókönyv nem egy reprezentatív mint a való életre, de betekintést enged a látásmódjukba.
"Ha mindig az van, amit a nő akár, és a férfi behódol, akkor az nem vagány."
Nem, de nem is introvertált. Az nem a nyomi szinonimája.
Hortenzia néni és Ferdinánd bácsi ilyenek a távoli rokonságomban. Ferdinánd bácsi alapból egy jó 6 évvel fiatalabb, másfél fejjel alacsonyabb és olyan, mint amikor a múmia diétázik.
Ellenben Hortenzia néninek olyan felkarja volt fénykorában, hogy a sok férfi is retteghetett a pofonjától. Idősebb korában már inkább a bottal fegyelmezte a férjét meg a csicskáztatott kisebbik lányát, illetve szerintem a kutya-cica is kap az osztásból.
Az itteni kérdések a felére csökkennének a felfognátok végre, hogy nem minden nő akarja ugyanazt. Van akinek egy papucs kell, van akinek menőcsávó.
Kva bonyolult koncepció, mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!