Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magatehetetlen állapothoz vezető betegség, akarnátok ezt a párotoknak?
Én nem akarom ezt neki. Egy boldog, teljes életet akarok neki, akartunk mindent, gyerekeket, utazni, szép életet. Nem akarom, hogy mellettem maradjon, mert többet érdemel, mással, aki ezeket meg tudja neki adni.
De azt mondja, jóban rosszban, ő neki én kellek.
Valaki hasonló helyzetben? Mit tennétek?
9. Ha embertelen, éretlen, válaszokat ad valaki ,akkor törli a moderátor!
Ezzel biztosítva az oldal jellegét.
Ha annyira magatehetetlen lenne valamelyikünk, átsegítenénk egymást a túlvilágra, vállalva minden következményét, ezt megbeszéltük. Egyikünk sem akar így élni és család életét tönkretenni.
Betegség, akár amputáció, vagy bármi olyan, amivel meg lehet tanulni együtt élni, az nem váló ok. Megfogadtuk, hogy ott leszünk egymásnak és egy házasság részemről nem csak arról szól, hogy a jó dolgokban vagyunk együtt. Ki lennék borulva, ha ő döntést akarna hozni helyettem.
12.-re.
Nem ellened beszélek, de kíváncsi vagyok, hogy a moderátor törli-e a válaszodat. Szinte ugyan ezt írtam én is, és az enyémet törölte.
Pedig ez szerintem nem szabályszegő.
SM???
Nem kell besz@rni, mert mindenkinel mas es mas a betegseg lefolyasa! Van aki evtizedekig tok jol el van es kb. mindent tud csinalni es csak joval kesobb gyengul le, de meg akkor sem nevezheto magatehetetlennek!
A joban rosszban pedig nalam is ervenyes.
Már megint te?
A párkapcsolati problémákban már kérdezted.
jólneveltség miatt maradnak, meg mit szól a világ
a beteg, ha nem önző és szereti, nemcsak élősködik akár érzelmileg is a másikon, önmaga szakítja meg a kapcsolatot, nem cseszi szét a másik életét, hanem magának marad a nyomorával nem a másikra hivatkozva, a másikra terhelve mutogat, hogy dehát, maradni akart velem, nem tehetek róla, én nem tehetek semmiről,ő akarta, ő maradt itt, hogy magammal rántsam
személyes tapasztalat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!