Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenünk megvan már,miért nem jegyez el?
"Ha mindenünk megvan már,miért nem jegyez el?"
Dobpergés......mert nem akar.
Nem értem, hogy nem jött ez eddig szóba. Mi is fiatalon jöttünk össze, és sokáig nem is hàzasodtunk emiatt, de végig téma volt, hogy igen, majd ha úgy állunk, lediplomázunk, lesz rendes lakásunk, "felnövünk", akkor a házasság a cél.
El sem tudom képzelni, hogy ha máshogy nem, akkor max a baráti körben tartott eljegyzések, esküvők kapcsán ne vetődjon fel a téma. Szerintem az csak úgy lehet, ha ő tudatosan kerüli. Szóval arra készítsd fel magad, hogy lehet ő egyáltalán nem akar házasodni.
Én simán felhozám valami nyugodt pillanatban, hogy Te Pista, mi már hosszú évek óta együtt vagyunk, de nem is beszéltünk még arról, hogy szeretnénk-e házasságot. Te mit gondolsz a dolgról, szeretnél majd házasodni, vagy nem gondolod ezt fontosnak?
Fura, hogy mégcsak szóba sem jött soha. Kérdezd meg egyszerűen, hogy hogy vélekedik a házasságról? Neki fontos-e? Szeretne-e megházasodni? Eltudja-e képzelni veled? Milyen esküvőt szeretne?
Szerintem ez nem tolakodó, nem arról szól, hogy "mikor jegyzel már el végre!?"
Ilyenkor szokás visszakérdezni, ő megkérdezi hogy vélekedsz, te elmondhatod, hogy örülnél neki. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!