Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha mindenünk megvan már,miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenünk megvan már,miért nem jegyez el?

Figyelt kérdés
6,5 éve vagyunk együtt (6 éve élünk együtt) viszont soha nem beszéltünk még eljegyzésről vagy esküvőről. Valahogy soha nem jött még fel a téma. Viszont én ezt természetesnek tartottam,hogy 3-4 év után alap dolog az eljegyzés,majd esküvő. Hisz mire várjunk már ennyi idő után? Nem lehet kifogás sem az anyagiak,sem a kapcsolatunk. Nagyon jól megvagyunk,sosem veszekszünk, dolgozunk rendesen. Igen, tudom hogy rákéne kérdezni, de hogyan lehet az ilyenre rákérdezni, főleg úgy hogy sosem beszéltünk még róla és nem szeretnék erőszakos lenni? Tényleg csak kíváncsi vagyok,hogy miért nem léptünk még előre.

2022. febr. 16. 19:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
3 év után még szerintem egyáltalán nem alap, de 6,5 után azért már kellene róla beszélni, ha neked fontos. Lehet, hogy neki nem az. Nem azért, mert te nem vagy neki fontos, lehet hogy egyszerűen csak nem érdekli annyira a téma. Mindenképp megéri átbeszélni szerintem, nyilván ez mindkettőtök számára komoly kapcsolat, és gondolom nagyjából egyeznek az elképzelésaitek, ha ennyi ideje együtt vagytok.
2022. febr. 16. 20:35
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Majd megpróbálom finoman és egyáltalán nem tolakodóan feltenni a kérdést.
2022. febr. 16. 20:42
 13/32 nemaRendőrség ***** válasza:
13%

Mint férfi, szerintem ne beszélj vele.

A meglepetés az egész varázsa.

Beszélj a legjobb barátaival, állítsd rá őket, hogy derítsék ki mizu.

Lehet csak szimplán nem házasságpárti, lehet, hogy úgy érzi mostmár kínos lenne ennyi idő után. Valós eset, ismerősöm 8 év után kérte meg a párja kezét, mert 5 év után úgy gondolta 3 évesen kellett volna...

Lehet nem tudja te mit szeretnél.

Mi anno az első pár randi valamelyikén átbeszéltük mik a vágyaink, szeretnénk-e esküvőt, ha igen milyet stb

2022. febr. 16. 21:02
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"viszont soha nem beszéltünk még eljegyzésről "

Arról beszéljetek róla, ki hogy képzeli a jövőjét. Ezt már sokkal korábban meg kellett volna tenni.

2022. febr. 16. 21:02
 15/32 A kérdező kommentje:

nemaRendőrség: köszi a választ, igen pont ez miatt kicsit nehézkes. Mert ha még mégis tervben van nála, akkor nem akarom elszúrni.Ha meg mégsem,akkor meg nem akarok "erőszakos" lenni.

14/14 köszi a választ! A jövőnkről szoktunk beszélni, elhiszem hogy hihetetlen,de ez valahogy kimaradt eddig. Talán azért mert egyikünk sem vágyott rá idáig.

2022. febr. 16. 21:09
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Mindenetek megvan stb stb....

És ha neki nem életcél a házasság? Ha ő a nélkül is le akar veled élni egy életet?

Nem mindenki gondolkodik, úgy h házasság márpedig kell. Nem azaz örök kapocs.

Persze ezt azért az elején szokták tisztázni, hogy akar e valaki gyerek..házasság

Viszont azért mérlegelj, hogy ha nem akar házasságot akkor megéri e azért elhagyni...

2022. febr. 16. 21:39
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Te mondtad, mindenetek megvan.

Ha neki hiányzott volna az életéből a házasság arról tudnál.

Te csak azért problémázol most ezen, mert már minden mást megoldottatok, vagy már ezen pörögsz évek óta?

2022. febr. 16. 21:44
 18/32 A kérdező kommentje:

16/17 Dehogy, semmi nem történik akkor ha ő nem szeretné. Ez legyen a legnagyobb problémánk az életben.Csak tudni szeretném.

17/17 ugyan,nem problémázok. Csak érdekel mint ahogyan írtam.Köszi a véleményed!

2022. febr. 16. 22:00
 19/32 anonim ***** válasza:
58%

hát ez gáz, több mint fél évtizede vagy együtt vkivel és alapvető kapcsolati komm. sem működik.

a jobbak ezt már a kapcsolat elején tisztázzák, ki mit vár el a másiktól, fontos-e a házasság, akarnak-e gyereket stb.

a szád nem csak szopásra van ám, tehát ideje elkezdeni kommunikálni, érdemben.

2022. febr. 16. 22:08
 20/32 anonim ***** válasza:
24%
nagyon kerülgetik itt a forró kását a válaszolók, de akkor olvass egy érdemi választ is: MINEK vegyen feleségül, ha így is aláfekszel? Jó ez így neki.
2022. febr. 17. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!