Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a bámulás mindenünnen'?
Képzelj magad elé egy tök átlagos arcú, 190+ - os palimadarat aki kevesebbet dumál az átlagnál, segítőkész és (ha látja értelmét) nyitott bármilyen mélységű párbeszédre a hétköznapokban is..
Viszont nincs nemtommijen' haja, meg igazából nem tűr meg magán logózott ruhát, natúr színeket, anyagokat vesz fel, sokszor évekig van favorit szettje, magától soha nem központ csak ha a csapat szeretné...sötö
És figuránk azt veszi észre, hogy sokszor nézik a lányok..és ez most itt nem kamu..
hogy lehet ez mikor max egy 6-7/10-es fejjel egy 4-5-ös alkat áll rendelkezésre és nem tudják az illetők, hogy milyen autóval van, hogy keres..
nem értem most tényleg van ez a "kisugárzás" meg "szépaszemed" meg "tuggyamitakar'"
ne értsétek félre a dolgot..nem minden lány..de úgy, azért sok..
mi lehet ez?
kötözködni szabad :D
én szeretem éltetni a nyelvünk minden részét..
40..még lehetek annyi is ha el nem visz a vékony..egyenlőre kicsivel több mint fele
képet? háát, te, nem nagyon szoktam..
meglátjuk
ja a magasság az egy dolog..
szitu ide: van egy üzleti partnerem..nem fogyi csak idősebb már..
nekemjött egyszer csak úgy, hogy az ő lánya meg Kínában tanul színésznek, nézzem már át a videóit YouTube-on..bemutatja az ottani életet, stb..nem hívalkodó, az apjának dedikálta..erre mi derül ki, hogy hát 189 cm a leányzó és korban is passzolunk..whaaat?
életemben nem beszéltem jól nyelveket..nyitott vagyok a világra meg voltam sok felé de azért naaa..engem gondolt vőjelöltnek..ne már..tízzel jobb kategória..anyagilag talán nem de hamarosan abban is..akkor? szivat? ahhoz túl jóindulatú..
ilyenek vannak velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!