Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a bámulás mindenünnen'?
Képzelj magad elé egy tök átlagos arcú, 190+ - os palimadarat aki kevesebbet dumál az átlagnál, segítőkész és (ha látja értelmét) nyitott bármilyen mélységű párbeszédre a hétköznapokban is..
Viszont nincs nemtommijen' haja, meg igazából nem tűr meg magán logózott ruhát, natúr színeket, anyagokat vesz fel, sokszor évekig van favorit szettje, magától soha nem központ csak ha a csapat szeretné...sötö
És figuránk azt veszi észre, hogy sokszor nézik a lányok..és ez most itt nem kamu..
hogy lehet ez mikor max egy 6-7/10-es fejjel egy 4-5-ös alkat áll rendelkezésre és nem tudják az illetők, hogy milyen autóval van, hogy keres..
nem értem most tényleg van ez a "kisugárzás" meg "szépaszemed" meg "tuggyamitakar'"
ne értsétek félre a dolgot..nem minden lány..de úgy, azért sok..
mi lehet ez?
kötözködni szabad :D
Lehet, hogy tényleg jó a kisugárzásod, meg jól nézel ki...
De ez a fogalmazás.. élőben is így beszélsz?
egy fenét.. :D. nem vagyok gyökér
itt bedobtam pár szót..
most gondoljatok bele..ha kiírom úgy mint a többi egymillió: "miert neznek?" v "velemenyetek?".. ki a rák fog válaszolni?
így meg szépen megtárgyaltuk, most nem?
Attól, hogy te nem gondolod magad annnnyirraaa helyesnek, hogy megnézzenek, még lehetsz az, szóval...izéé... talán egy kis önbizalom hiányzik már csak rólad?
Amúgy, szerintem teljesen egyertelmű volt, hogy "poénosan" akarta megfogalmazni, de szinte kerestem a hozzászólások között, hogy mikor fogja már valaki megemlíteni....:D
számból vetted ki a szót..ilyenkor bánom, hogy nem tudlak benneteket összeszedni egy grillpartyra..talán egyszer, ha lesz egy kis hétvégi házam a Dunán :)
utálnátok? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!