Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi meddig képes egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi meddig képes egy nőt csak bámulgatni?

Figyelt kérdés
Véletlenül mindig felbukok benne,de már jó ideje csak bámul, ha messzebb van tőlem és ránézek elkapja a fejét, meg az eget bámulja, majd megint engem néz. Már mások is észrevették, de semmi komolyabb dolog nem történik. A kérdést azért tettem fel, mert nekem is tetszik, de el nem tudok igazodni rajta.

2017. szept. 26. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én qrva sokáig...pl. volt anno a buszon, amivel évekig ingáztam egy gyönyörű lány, nekem is, neki is volt párja...és csak bámultuk egymást reggelente fél óráig, nekem a szépsége, a látványa kellett...
2017. szept. 26. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:

ha tutyimutyi, akkor örökké.

sokáig én si azt hittem, hogy esélyem sincs bizonyos "kategóriájú" nőknél, mert nekem nem megy olyan jól, meg nem vagyok egy brad pitt.

de rájöttem hogy a szép nők is ugyanúgy a boldogságot, megértést, (esetenként cska a falloszt) keresik, mint mindenki más.

csak náluk kicsit nagyobb a mellény, és ezen túl kell látni.

2017. szept. 26. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig. Van egy lány akit már másfél éve lesegetek. Természetesen nagyon tetszik, csak nem voltak megfelelőek a körülmények az ismerkedéshez. Ha beszélnünk kell munkából kifolyólag tudom kezelni a dolgot. Nem bámulok rá boci szemekkel, de távolról ha meglátom akaratlanul is rajta felejtem a szemem. Fura dolog ez és az is lehet, hogy csak én vagyok ilyen gyengén kommunikáló típus, de az bisztos hogy ha hasonló helyzetben vagy az nem csak szimpla nézelődés részéről.
2017. szept. 26. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Évekig is, ha nem töri meg egy beszélgetés, vagy valami kontaktus ezt a folyamatot.
2017. szept. 26. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Akármeddig, addig ameddig csak akarja... nem látunk bele senki fejébe.

Bámulhatja, mert tetszik neki és szeretné ha többre is sor kerülne a jövőben.

Bámulhatja mert tetszik neki, de valami okból kifolyólag nem akarja,hogy többre is sor kerüljön, csak a szemét legelteti rajta.

Bámulhatja,mert szintén tetszik neki a nő, de még vár, próbálja őt jobban kiismerni mielőtt lépne.

Bámulhatja attól függetlenül is,hogy nem tetszik neki, de nem olyan ez a nézés...

Nem könnyű kiigazodni azon,hogy ki miért bámul, sokszor félreérthetőek a jelek. Pl. ha olyasvalaki néz ránk akiért epekedünk azt olvashatjuk ki a szeméből,hogy tetszünk neki mi is, de sajnos ez nem mindig van így.

2017. szept. 26. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is sokáig, így mindig lemaradok mindenről.
2017. szept. 26. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!