Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi meddig képes egy nőt csak bámulgatni?
ha tutyimutyi, akkor örökké.
sokáig én si azt hittem, hogy esélyem sincs bizonyos "kategóriájú" nőknél, mert nekem nem megy olyan jól, meg nem vagyok egy brad pitt.
de rájöttem hogy a szép nők is ugyanúgy a boldogságot, megértést, (esetenként cska a falloszt) keresik, mint mindenki más.
csak náluk kicsit nagyobb a mellény, és ezen túl kell látni.
Akármeddig, addig ameddig csak akarja... nem látunk bele senki fejébe.
Bámulhatja, mert tetszik neki és szeretné ha többre is sor kerülne a jövőben.
Bámulhatja mert tetszik neki, de valami okból kifolyólag nem akarja,hogy többre is sor kerüljön, csak a szemét legelteti rajta.
Bámulhatja,mert szintén tetszik neki a nő, de még vár, próbálja őt jobban kiismerni mielőtt lépne.
Bámulhatja attól függetlenül is,hogy nem tetszik neki, de nem olyan ez a nézés...
Nem könnyű kiigazodni azon,hogy ki miért bámul, sokszor félreérthetőek a jelek. Pl. ha olyasvalaki néz ránk akiért epekedünk azt olvashatjuk ki a szeméből,hogy tetszünk neki mi is, de sajnos ez nem mindig van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!