Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a bámulás mindenünnen'?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a bámulás mindenünnen'?

Figyelt kérdés

Képzelj magad elé egy tök átlagos arcú, 190+ - os palimadarat aki kevesebbet dumál az átlagnál, segítőkész és (ha látja értelmét) nyitott bármilyen mélységű párbeszédre a hétköznapokban is..

Viszont nincs nemtommijen' haja, meg igazából nem tűr meg magán logózott ruhát, natúr színeket, anyagokat vesz fel, sokszor évekig van favorit szettje, magától soha nem központ csak ha a csapat szeretné...sötö

És figuránk azt veszi észre, hogy sokszor nézik a lányok..és ez most itt nem kamu..

hogy lehet ez mikor max egy 6-7/10-es fejjel egy 4-5-ös alkat áll rendelkezésre és nem tudják az illetők, hogy milyen autóval van, hogy keres..

nem értem most tényleg van ez a "kisugárzás" meg "szépaszemed" meg "tuggyamitakar'"

ne értsétek félre a dolgot..nem minden lány..de úgy, azért sok..

mi lehet ez?

kötözködni szabad :D

2018. márc. 20. 11:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szeretnéd ha utálnánk? Pedig jófej vagy ember, kár, hogy nem eszem húst... de meghívni meghívhatsz:D
2018. márc. 20. 22:52
 22/25 A kérdező kommentje:

mármint a meghívást utálnátok-e?

ja azért az nem szokott fennakadást okozni..egy komolyabb salátarészleg mellett

2018. márc. 21. 05:47
 23/25 anonim ***** válasza:

Ez már nekem is kicsit túl lett komplikálva... nem?:D

Úúgy meg pláne semmi akadálya, sok sikert a szervezéshez!😄

2018. márc. 21. 05:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Persze, elmennénk a grillpartidra. Én simán. Legyen egy jó kis Duna parti hétvégi házad! Kívánom!
2018. márc. 21. 07:27
 25/25 anonim ***** válasza:

2013 óta jelen vagyok itt, kisebb kihagyások voltak ugyan. De most ismét aktív vagyok ^^ A "keménymagban" ugyan nem vagyok benne, meg senkit nem ismerek itt. De látni látom hogy vannak még rendesek :D

Am, a grillparty..tetszene, ha egyszer összehozod..szólj ;)

2018. márc. 21. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!