Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hiba úgy venni valamit a lakásba, hogy előtte nem beszéled meg a másikkal?
Ma vettem 6ezer Ft-ért egy éjjeliszekrényt. ( nem egy masszív darab, ismerős árulta, mert pénzre van szüksége, nekem meg nincs az ágy mellett kisszekrény, a bútor elhozása nélkül nem akart az ismerősöm pénzt elfogadni)
A férjem hazajött, meglátta, azt mondta, hogy nem beszéltem meg vele előre, elhordott mindennek majd összetörte. ( hogy hol, miért, mennyiért vettem nem került szóba)
Hány ft-tól illik nem saját magunk dönteni, hanem bevonni a másikat is?
Bútort csak előre megbeszélve, közös megegyzés után lehet az otthonotokba bevinni?
#19 Itt nem az összegen van a hangsúly.
...De szerintem rajtad kívül ezt mindenki meglátta...
Szerintem mindegy, mekkora mocsok an, rendetlenség én, vagy bárhogy is élnek, akkor sem beszélhet így egymással egy pár. Erre nincs jó ok, a bútor szétverésére és az indokra amit adott szintén nincs.
Ez az ember nem tisztel kérdező, tovább megyek, nem is szeret. Ha így akarsz tovább élni, az a te dolgod, de akkor ne panaszkodj, hogy paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!