Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak esetén a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak esetén a hosszú házasság titka a szelektív hallás?

Figyelt kérdés

Több idősebb és középkorú férfitól hallottam már, hogy azt mondta az nagyon fontos, hogy nem kell minden sértést, negatív megjegyzést szívre venni, van amit el kell engedni a füled mellett és nem rágódni rajta. A feleségek állítólag sokat zsörtölnek feleslegesen szóval az energiát csak a lényeges célokra és a fontos problémák megoldására kell áldozni. Persze itt a határ elég szubjektív lehet, de a stressz és az idegeskedés szerintem sosem előny egy házasságban, jobb nyugodtnak maradni.

Ti mit gondoltok erről?

2022. febr. 4. 13:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
9# Igazad van
2022. febr. 4. 14:35
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az ideális az, ami nagyapáméknál volt. Szép nagy ház, kert, melléképületetek, ha olyan kedvük volt napokig nem kellett még találkozniuk se a főétkezéseken kívül. Az állandó összezártság őrjítő lehet, amolyan "Ragyogás" módon."

Hát nem tudom, nekünk van szép nagy ház, kert, a ház alatt garázs, ahol lehet barkácsolni, akármit, de mi fura módon önként vagyunk egy helyen általában :D Eleve a párok zöme a nap nagy részét külön tölti a munka miatt, nekem érdekes kissé, ha ennek ellenére nincs otthon igény egymás társaságára.

2022. febr. 4. 14:39
 13/26 anonim ***** válasza:

10.

Értem, de akkor az meg eleve értelmetlen, és ugyanúgy bukta lesz, lásd jelenlegi középkorúak akik szerelem nélkül jöttek össze, "a tanácsi lakás miatt", "mert ez a világ rendje" meg ilyenek.

Egyik nagyszüleim tolták így, teljesen hideg fejjel, borg módjára a "hatékonyság nevibe". Azok is voltak, szakmai téren, csak a gyerekeiket tették tönkre.

2022. febr. 4. 14:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

13# Röviden, tömören:

Szerintem szerelemből kell összejönni és tisztában kell lenni azzal, hogy a szerelem elmúlik.

Magadban legyen egy tudat arról, hogy az idő előrehaladtával mi hogyan fog változni. És akkor nem érnek meglepetések, hogy "jé, már csak együtt élés van?"

Igen, mert a lángot nem lehet ugyanolyan hőfokon tartani évtizedekig. (Valakinek sikerül, de szerintem ott van valami "csúsztatás")

2022. febr. 4. 14:44
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez 3gy dolog a szazbol ami kellhet jo hazassaghoz
2022. febr. 4. 14:47
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

Nő vagyok, de nem értem ezt a zsörtölődéses dolgot, valaki mesélje már el nekem, hogy ez miből áll? Hazamegy a férj és a feleség nekiesik, cseszegeti? Elképzelni sem tudom, hogy ez kinek jó?

Ezek szerint én jó feleség vagyok, mert a párom mindig azt mondja, hogy velem öröm együtt élni 😀

2022. febr. 4. 15:17
 17/26 anonim ***** válasza:
46%

16# Akkor te egy Tiszteletbeli Kivétel vagy :)

Sok boldogságot!

(Senkinek nem jó, mégis sokan művelik)

2022. febr. 4. 15:18
 18/26 anonim ***** válasza:

16#

"Hazamegy a férj és a feleség nekiesik, cseszegeti?"

Pontosan így. Láttam már sok helyen ilyet.

2022. febr. 4. 15:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Azoknál a házasságoknál igen, ahol meggondolatlanul jöttek össze egymással, nem vizsgálta meg egyik fél sem azt, hogy passzolnak-e egymáshoz személyiségre, rózsaszín szemüveggel nézték egymást. Egy JÓ házasság nemcsak ilyen "jó'van,anyjuk" hozzáállással tartós (kiv. hirtelen haláleset esetén, persze).
2022. febr. 4. 15:28
 20/26 anonim ***** válasza:
46%

Átlagházasság kb. ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=j4xq7SGSmMI

Különösen igaz ez a jelenlegi 40-es korosztályra és felette.

2022. febr. 4. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!