Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gondot jelent az általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondot jelent az általában egy nőnek, ha egy pasi, csak szelektíven őszinte vele?

Figyelt kérdés
Tehát az, hogy csak olyan dolgokban őszinte, amit ő maga is fontosnak tart, hogy tudjon róla a nő. Amiket nem tart fontosnak arról vagy nem beszél, vagy szelektíven őszinte, azaz ha mégis kierőltet a nő egy választ, akkor nyugodtan hazudik valamit.
2016. márc. 29. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondot, de nem sokáig..
2016. márc. 29. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem baj csak nem értem. Van ilyen ismerősöm, a fontos dolgokban, érzésekben őszinte, de ha megkérdezed tőle, melyik nap lesz délelőttös mondjuk, vagy, hogy mit ebédelt, hazudik. Komolyan nem is értem, olyan, mintha egy kisfiú lenne, hogy csak azért se mondom meg az igazat. Amúgy ezt miért csinálod?
2016. márc. 29. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember (ha nem mindenki) "szelektíven őszinte" valamilyen mértékben. Minden embernek van olyan dolga, amit nem mond el a másiknak, hanem egyszerűen megtart magának, és ha rákérdeznek, akkor csak valamit mond. Ez nem feltétlenül hazugság vagy sumákolás, habár nyilvánvalóan olykor az...
2016. márc. 29. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
#3, én is így gondolom. Egyébként meg, amíg mindkét fél elégedett egy párkapcsolatban, addig minden oké szerintem.
2016. márc. 29. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Fogd fel úgy, hogy a szelektív őszinteség a "mi a f×sz közöd van hozzá" diplomatikusabb változata. Amúgy igen gondot okoz egy nőnek. Hozzá teszem ők a "semmi"-t alkalmazzák rá előszeretettel.
2016. márc. 29. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem tűröm a hazudozást (kivétel, ha arról kamuzik, hogy máshova megy, amikor ajándékot vesz nekem :D). Az őszinteség akkor is fontos nekem, ha olyan témában van, amit a párom nem tart fontosnak.
2016. márc. 29. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is gyakran vagyok úgy, hogy valamit nem jut eszembe megosztani, de ha valami nem fontos, miért kell hazudni róla?
2016. márc. 29. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom kérdező, neked sem okoz gondot, ha a párod szelektíven őszinte.

Tudod, ott szokott lenni a gond, hogy a két fél mást tart fontosnak, ami az őszinteséget illeti.

2016. márc. 29. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek vannak dolgai, amikről nem beszél senkinek.

A nyugodtan hazudik valamit viszont gáz. Akkor mondja meg, hogy erről senkinek nem akar beszélni, és akkor tiszteletben tartom.

Amit leírsz, az nagyon gumiszabálynak tűnik. Mi az, hogy "amit fontosnak tart". Ha nem tartja fontosnak, hogy mondjuk HIV pozitív vagy hogy mellettem eljár k.rvázni, akkor nem is kell megmondania? Azért ez kicsit fura lenne, és alapvetően megkérdőjelezi az egész kapcsolat értelmét.

2016. márc. 29. 16:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, ha nem számol be mindenről, de ha egy téma annyira komoly, hogy akár ki is erőltetnék egy választ a páromból, akkor alap, hogy elvárnám az őszinteséget. Szóval igen, ez gondot jelent.

Amúgy ezt nem "szelektív őszinteségnek" nevezném, hanem hazudozásnak, vagy titkolózásnak. Olyan nincs, hogy valaki minden téren hazudik/titkolózik a párja előtt, szóval mire fel kap ez az eset finomabb megfogalmazást, mint a többi?

2016. márc. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!