Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem a férjem fent van egy társkeresőn. Mitévő legyek? El vagyok keveredve. Ráadásul 2 kis gyermekünk van. Nem volt mostanában jó a kapcsolat köztünk, de én szerettem volna helyrehozni. Itt lakik velünk.
A témához szeretnék hozzá szólni. 50+-os nő vagyok. Tulajdonképpen az én férjem is hasonlót írhatna mint a 17-es úr. Férjem is ha elpanaszolná az ő verzióját mindenki őt sajnálná. Hónapok óta egyre kevesebb szex, intimitás-ölelés-csók már szinte nincs. Én is ritkán kötelességből mondom neki hogy na jó, legyünk együtt amit bizonyosan észrevesz. Meg is értem hogy ez egy férfinak nem jó. A férjem erősen potens, szexcentrikus, bár ő azt mondja normálisak a szexuális igényei. Tehát én vagyok a hibás amiért ide jutottunk.
Az én szemszögemből egészen más a történet. Anno szerettem vele a szexet, bár már akkor is túlzásba vitte. Nem is igazán a mennyiség ami gond volt, hanem a hülye megjegyzései amikor este néha (!) fáradt voltam és nem volt kedvem csak pihenni. Tehát az évek alatti megjegyzései, elvárásai kötelességet csináltak a szexből. Egy idő után feszült lettem ha éreztem hogy ma nincs kedvem, hiszen már előre tudtam férjemnek ez nem fog tetszeni. Feltettem magamnak a kérdést, hát hogyan szeret engem? Csak fitten és egészségesen? Ha fáradt, beteg vagyok, vagy munka miatt elfoglalt, akkor is a központi kérdés az életében a szex. Nem az hogy én hogy vagyok, esetleg olyankor jobban tehermentesítsen. Ó, nem. A lényeg, mikor szexelünk.
Megmondom őszintén lassan kiábrándultam a vele való együttlétekből, és mára belőle is. Ha rámnéz látom hogy rögtön a mellemre téved a tekintete, nem én érdeklem az ember, hanem hogy alkalmas vagyok-e a szükségletei kielégítésére. Hát ennyit röviden.
Igen, és én sem kapok szeretetet, ölelést, kedvességet, figyelmet. Csak ha van szex, akkor talán egy keveset. Tisztára mint egy üzlet.
Úgyhogy én egy feleség vagyok, akinek a férje teljes mértékben elvette a kedvét a szexuális érintkezésektől. Természetesen én vagyok a hibás szerinte.
29. A 17-es vagyok. Én megértelek, de nálunk nem ez a gond. Sosem firtattam a szexet, nem tettem megjegyzéseket, nem erőszakoskodtam vele ezzel a témával. Konkrétan a keze alá dolgoztam mindenben, a háztartásból bőven kivettem a részem, a gyereknevelésből is. Adtam neki én időt bőven. Csak egy példa: hétvégén övé a komplett szombat déletőtt és délután. Délelőtt elmegy szétnézni a városba, délután meg online tanfolyammal foglalkozik, ez a hobbija. Én közben bevásárolok, megfőzök, foglalkozom a gyerekkel. Majd ezek után este elfordul. Ja, mindig kedves vagyok, jó hallgatóság és jó beszélgető partner. Ugyanis rengeteg témában az átlag felett jártasabb vagyok, ezeket meg szereti hallgatni. Már minden kívülálló irigykedik rá, hogy milyen jó sora van neki, az összes kolléganőjét a sárga irigység eszi! Alkalmanként bemegyek hozzá és viszek neki valami kis finomságot vagy virágot. Igényesen felöltözve, normális stílusban. Aztán jönnek a hátsó hangok, hogy nekem mennyi nőm lehet, meg hogy biztosan az a fajta vagyok akiért odavannak a nők.
Szóval téged maximálisan megértelek 21-es, a nyomulós, akarnok férfiakat én is elítélem.
Ez nagyon durva... 😱 én sem bírnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!