Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem a férjem fent van egy társkeresőn. Mitévő legyek? El vagyok keveredve. Ráadásul 2 kis gyermekünk van. Nem volt mostanában jó a kapcsolat köztünk, de én szerettem volna helyrehozni. Itt lakik velünk.
Tuti felregisztrálnék és ráírnék, hogy Szia! Mit kérsz ma vacsorára? :))
Vagy a gonoszabb: megkérnék valakit, hogy vegye fel vele ott a kapcsolatot. Majd a bezsélgetést az orra alá dörgölném.
10# Igen ez jellemző, barátnőm is sokszor veri a mellét hogy ennyit meg annyit dolgozik. Én meg pont leszarom azt az extra 20 ezer forintot mert cserébe sokszor úgy élünk mint két barát.
Gondolkodj el azon hogy néha a robotolás, takarítás helyett legyél a pároddal. Kibír a gyerek meg a szoba egy órát nélküled.
De nagy dolog! Én is fent vagyok több társkeresőn, holott házas vagyok. Pár ismerősöm szintén. Tudod miért? Mert baromira degradálón tudnak a feleségek viselkedni, nekik a házasság már csak annyit tesz, hogy gyerek, gyerek, gyerek, munka, munka, munka. Majd amikor férfiként ebből természetesen kiveszed a részed, és szembesülsz vele hogy már csak ennyiből áll a kapcsolatod a feleségeddel, rájössz hogy ebből már nincs menekvés, nincs megoldás. Mert már nincs szex, mert hogy gondolja azt egy férj hogy szex? Nincs már igazi nő-férfi viszony sem, mert már csak apa és anya van. Ha felhozod ez a témát, hogy ezen jó lenne változtatni, még hajlandóságot sem mutatnak rá. Tehát férjként csak dolgozz, egyél, igyál aludjál. Ennyi. Majd amikor a férfinek tele szalad a hócipője az egésszel, akkor természetesen ő a hibás, ő a szemétláda.
Erről meg az nyilatkozzon, aki annyi idős, és minimum házas. A huszonévesek idealista világa és a valóság már ebben a korban nem fedi egymást. Amikor ilyen körülmények között is mondjuk 6-8 évig hűséges maradsz szex nélkül, odaadó női viselkedés nélkül, kedvesség nélkül, majd jön egy nő aki csak meghallgat, figyel, pár kedves szót intéz feléd, akkor megváltozik a világ.
16. Végre egy nő is leírta a lényeget! Amiket említettél, szóról szóra igaz. Sajnos.
Én a hűség és a kitartás mintaképe voltam. Tegnap regisztráltam magam egy társkeresőre, mert már nem bítom tovább. Hónapok mennek el egy érintés, testiség vagy bensőséges percek nélkül. Már annyiszor szóltam hogy ez nekem hiányzik, nem követelőzve. Erre este odadibja magát hogy itt vagyok. Kötelezően. Én már nem tudok többet tenni a családért, a házasságért. Neki csak a gyerek létezik. Befejeztem, nem érdekel, ez embertelen bánásmód és kínzás. Normális értelmekkel és libidóval élek, erre se ölelés, se csók, se szex. Mert hogy szerinte másoknál sincs, mindenki csak kamuzik, negyven felett meg már csak a megszokás van. Sőt, már ciki ruha nélkül mutatkozni egymás előtt is, akár az ágyban. Ja, és megkérdezi hogy mégis mit várok el? Ne várjak már 20 éves szintet, ő jelenleg tökéletesen érzi magát! Tehát neki elég az anya szerep, a többi már ciki és teher!
Na akkor b*ssza meg az anyját ha neki ennyit jelent egy odaadó normális férj és örömmel fogok más nővel lepedőt gyűrni, és még lelkiismeret furdalásom sem lesz.
Azt mondta hogy ha ennyi idősen(45) még feláll, akkor nézzek pirnót vagy verjem ki. Szó szerint!!! Itt sokaknak gőze sincs milyenek egyes feleségek. Persze mindig a férj a hibás.
Újíts be te is valakit, majd válj el tőle. Ő fizetni fogja a gyerektartást neked meg új faszid lesz. Tökéletes.
100%os komment, nem ertem miert pontoztatok le. A gyakorlatban tenyleg igy lesz. A faszi kerul sz.ar helyzetbe, mert fizeti neked 2 gyerek utan a penzt es mehet albiba. Aztan tarskerizhet kedvere, nem lesz tul jo parti a nok szemeben😄
Aki menni akar, arra ra kell adni a kabatot. Ne halogasd sokaig.
19. Szépen leírtad hogy a férfiak miért nem szeretnének válni. Jön itt mindenki azzal, hogy majd az ex férj utána végig dughatja a fél világot. A helyzet az hogy bukja a házát, bukja a fizetése felét, mehet a fél fizetéséből albérletbe, maximum csak szakadvány ronda nőknél lesz esélye, de valószínűleg ott sem.
A feleség meg 3 perc alatt válogathat a több száz férfi közül. A poén az, hogy a férj vszínűleg azért lépett félre mert otthon nem volt szex, maj jön a válás és utána sem lesz. Tehát el kell fogadni ha a feleségnek már lecsengett a szexuális élete. A férj inkább menjen horgászni, vagy esténként verje ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!