Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tekinthetem ezt házasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tekinthetem ezt házasságom végének?

Figyelt kérdés
Férjem külföldön van 10 napja. Legutóbb azt mondta, így hétfőn, holnap jön haza, mert vasárnap késő éjjel ér Pestre és már nem akar vezetni. De kiderült, hogy tegnap már este 9 körül Pesten volt. Azóta se egy telefon, se egy üzenet, hogy hamarabb jövök. Semmi. Úgy érzem, megy még egy levezető bulika a haverokkal. Csak nem értem, miért nem kell szólni. Hogy szia, hazaértem, de maradok, mert még van ilyen, olyan dolgom. De még annyi sem, hogy beértünk magyarba 1600 km után.
2022. jan. 30. 06:37
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó ne hogy már még a kérdezőt hord le... Gondolom te is olyan szerencse csomag vagy mint a férje...

Hazaért a férjed? Tudtatok beszélni?

2022. jan. 30. 18:01
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt? Engem is érdekel.
2022. jan. 30. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!