Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tekinthetem ezt házasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tekinthetem ezt házasságom végének?

Figyelt kérdés
Férjem külföldön van 10 napja. Legutóbb azt mondta, így hétfőn, holnap jön haza, mert vasárnap késő éjjel ér Pestre és már nem akar vezetni. De kiderült, hogy tegnap már este 9 körül Pesten volt. Azóta se egy telefon, se egy üzenet, hogy hamarabb jövök. Semmi. Úgy érzem, megy még egy levezető bulika a haverokkal. Csak nem értem, miért nem kell szólni. Hogy szia, hazaértem, de maradok, mert még van ilyen, olyan dolgom. De még annyi sem, hogy beértünk magyarba 1600 km után.
2022. jan. 30. 06:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%
Milyen meglepi?
2022. jan. 30. 09:29
 22/32 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, kitalálok valamit. Nem rögtön jön a meglepi. Hagyom, hogy azt higgye, minden frankó, aztán majd ha nem számít rá, jön a fekete leves. Ha tudnék, akkor elmennék én is.
2022. jan. 30. 09:37
 23/32 anonim ***** válasza:
90%
Gyereketek van, ha belekezdtek egy ilyen adok-kapok háborúzásba, annak a gyerek fogja meginni a levét. Legyél felelősségteljes felnőtt és egyszerűen válj el amint lehet. Elég nagy ütés lesz az az egojának, hogy otthagyja a csicskája.
2022. jan. 30. 11:10
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
Magyarul nem lesz ebből válás, csak duzzogsz két napig. A férjed meg pontosan azért ilyen, mert megteheti. Tudja, hogy teljes mértékben tőle függsz anyagilag.
2022. jan. 30. 11:34
 25/32 A kérdező kommentje:
Elkezdek lakhatást keresni, ha lesz, megyünk. Azután mehet síelni, vagy félre d...gni,vagy bármi
2022. jan. 30. 11:47
 26/32 A kérdező kommentje:
Még mindig nem sikerült sem hazatalálnia, sem hazaszólnia. Ezt egyszerűen nem is értem, hogy ennyi nincs benne, hogy szóljon
2022. jan. 30. 12:02
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert kutyának néz, szépen hívd fel és szólj h ennyi volt, beadod a válást.
2022. jan. 30. 12:22
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem akarom, mert nem lennék nőies. Próbálok inkább lehiggadni. Az sem számít neki, hogy a szél elviszi a házat. Oldjam meg. Ahogy az elmúlt 10 napot, meg 20 évet is
2022. jan. 30. 12:27
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Pont az ilyeneknek van kettő, avagy több életük. Nem leszel mellette boldog soha, ha már most így érzel.
2022. jan. 30. 12:57
 30/32 anonim ***** válasza:
20%
Gratulálok a választásodhoz. Nem az a baj, hogy egy ostoba picsa vagy, az a te bajod, de az, hogy ebbe a szarba még leellettél, na az megbocsáthatatlan. Komolyan mondom, az ilyen nőknek be kellene varrni.
2022. jan. 30. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!