Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt már tekinthetem úgy, hogy kigyulladt a piros lámpa, vagy normálisnak tekinthető?
Ismerkedem egy 9 évvel idősebb férfival, a korlátozások előtt ismertük meg egymást, majd alatta folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, nagyon szimpatikussá vált.
Mikor enyhítettek vidéken a korlátozásokon, egyből elment a barátaival találkozni, iszogatni, majd 2 nappal később megint. Ezt természetesnek vettem, hiszen rég látták egymást/ nem voltak nyitva a helyek. Viszont a mai napig folyamatos ez, vagy minden másnap,vagy kétnaponta eljár a barátaival, és olyankor persze iszik is.Mindig mondogatja,hogy ma csak keveset,de a vége sosem kevés.
Ma miközben telefonáltunk hallottam, hogy az édesanyja is sokallja ezt,nem tudom, hogy 30 éves férfi esetében ez mekkora probléma?
Kérdeztem tőle is, de ő azt mondja, hogy ez nála nem probléma,csak nagy a baráti társasága, és így kapcsolódnak ki.
Vagy csak "simán" jól érzi magát, és ne aggódjak emiatt?
Az alkoholizmust a WHO egyértelműen a betegségek közé sorolja.
Ez a kezdete alattomos tagadások felismerhető tünetei vannak, s ezek az alkoholizmus súlyosságával arányosak. Az alkoholfüggőség testi és lelki tünetekben jelentkezik.
Sosem ittam nem is fogok, családon belül voltak problemaim és ott ismertem föl az alkoholizmus tüneteit.
Nagyon durva :(
#2 felnőtt vagyok igen, de sosem voltak barátaim, sosem jártam el, így nem tudom, hogy mennyire általános vagy normális ez, ezért is érdekelt mások véleménye.
Így viszont hanyagolom, köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!