Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt már tekinthetem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt már tekinthetem úgy, hogy kigyulladt a piros lámpa, vagy normálisnak tekinthető?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy 9 évvel idősebb férfival, a korlátozások előtt ismertük meg egymást, majd alatta folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, nagyon szimpatikussá vált.

Mikor enyhítettek vidéken a korlátozásokon, egyből elment a barátaival találkozni, iszogatni, majd 2 nappal később megint. Ezt természetesnek vettem, hiszen rég látták egymást/ nem voltak nyitva a helyek. Viszont a mai napig folyamatos ez, vagy minden másnap,vagy kétnaponta eljár a barátaival, és olyankor persze iszik is.Mindig mondogatja,hogy ma csak keveset,de a vége sosem kevés.

Ma miközben telefonáltunk hallottam, hogy az édesanyja is sokallja ezt,nem tudom, hogy 30 éves férfi esetében ez mekkora probléma?

Kérdeztem tőle is, de ő azt mondja, hogy ez nála nem probléma,csak nagy a baráti társasága, és így kapcsolódnak ki.

Vagy csak "simán" jól érzi magát, és ne aggódjak emiatt?

2020. jún. 1. 02:57
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Alkesz, nem kell ezt túlragozni.
2020. jún. 1. 03:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem az ilyen kérdéseket. Felnőtt ember vagy. Eltudod dönteni, hogy milyen embert akarsz és milyen jön be. Ha nálad ez belefér, akkor folytasd vele az ismerkedést. Ha nálad ez nem fér bele, akkor ne.
2020. jún. 1. 03:11
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Ez nekem már az "elnézhető" kategórián túl van. 30 évesen nem menő részegnek lenni, nem vagytok tinik. Évi 1-2 belefér, de ez nekem nagyon sok lenne.
2020. jún. 1. 03:22
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi alkoholtol "A" tuzveszelyessegi osztalyu, kigyullad az egesz ember....
2020. jún. 1. 06:23
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Az se túl bíztató, ha neki az a szórakozás, hogy a haverokkal leisszák magukat.
2020. jún. 1. 06:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Az alkoholizmust a WHO egyértelműen a betegségek közé sorolja.

Ez a kezdete alattomos tagadások felismerhető tünetei vannak, s ezek az alkoholizmus súlyosságával arányosak. Az alkoholfüggőség testi és lelki tünetekben jelentkezik.

Sosem ittam nem is fogok, családon belül voltak problemaim és ott ismertem föl az alkoholizmus tüneteit.

Nagyon durva :(

2020. jún. 1. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Alkoholista.
2020. jún. 1. 11:17
 8/8 A kérdező kommentje:

#2 felnőtt vagyok igen, de sosem voltak barátaim, sosem jártam el, így nem tudom, hogy mennyire általános vagy normális ez, ezért is érdekelt mások véleménye.

Így viszont hanyagolom, köszönöm a válaszokat!

2020. jún. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!