Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bioptrom lámpától tényleg megnőhet a péniszem? Vagy legalább vastagodhat? Részletek lent.
Olvastam egy kérdésnél hogy ha bioptron lámpával lámpázom a péniszem akkor megnő tőle a mérete. A Ti véleményetekre is kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban. Azért tettem fel ezt a kérdést nektek mert önbizalom hiányom van nem kevés csak mert problémáim vannak a péniszem méretével. 14/f
(merevedve 8,5cm :s )
Nem ismerem a termeket, de szinte kizartnak tartom, hogy hatasos lenne. Ha az lenne, mar regen oriasi bizniszt csinaltak volna belole es minden ferfinak lenne egy harmadik laba kozepen.:)
Jelen allas szerint egyedul muteti beavatkozassal erheto el penisznovekedes, de komoly kockazatokat rejt magaban a mutet, erekcios problemakat okozhat, illetve hegesedesek, egyeb komplikaciok miatt, akar forditva is elsulhet: meretnovekedes helyett csokkenes lesz az eredmeny. Es persze draga is a mutet.
Egyebkent 14 eves vagy, a szervezeted a huszas eveid elso feleig fejlodesben van, addig meg nohet a peniszed is.
Ha nagyon nincs valtozas, vagy nagyon aggodsz, erdemes lenne majd konzultalnod egy urologussal. Sokkal szakszerubb valaszokat kaphatsz.
pénisz masszázs így keress rá ha érdekel.
Sokat kell csinálni, hogy eredménye legyen. Én nem csináltam, de akik próbálták azoknak állítólag jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!