Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy csaj. (Részletek lent. )?
Szóval. Van egy csaj aki már hónapok óta bejön nekem.Még egyszer sem beszéltem vele személyesen, pedig tényleg nagyon tetszik, de valahányszor alkalmam nyílna rá, hogy kezdeményezzek valahogy befeszülök és azt érzem, hogy egyszerűen képtelen vagyok odamenni hozzá és elkezdeni beszélgetni vele.Ilyenkor azt érzem, hogy talán felesleges is lenne mert úgyse jönnék be neki úgyis van körülötte csomó olyan fiú aki jobb nálam. Mindezek ellenére mikor otthon nyugodt körülmények között átgondolom ezt az egészet, realizálódik bennem, hogy ez nincs is így. A lány aki nekem tetszik nem az a tipikus plázapics@ nagyon kedvesnek tűnik stb..Ami engem illet, egyáltalán nem vagyok csúnya vagy igénytelen meg ilyenek. Egyáltalán nem gondolom úgy, hogy nem lennék számára megfelelő partner sőt véleményem szerint pont illenénk is egymáshoz. Ám mikor odakerülne a sor, hogy végre beszélhetnék vele egyszerűen képtelen vagyok megszólalni az előbb leírtak miatt..
A másik dolog meg hogy azért is félek kicsit, hogy nem tudnék miről beszélni vele.Ugye eleve full ideg vagyok ha úgy alakul + még az is rádob egy lapáttal, hogy félek nem tudnék mit mondani az első pár"sablon" mondat után és beállna a kínos csend ezért egyből leírna mint pasit, még ha esetleg tényleg be is jövök neki...
Szerintetek mit lehet ilyen helyzetben tenni? Nagyon megköszönném mindenkinek a véleményét főleg ha van valaki aki hasonlóképp volt már egy lány esetében hogyan oldotta meg?
Ment a zöld kéz Az a baj, hogy már többször is próbáltam legyőzni ezt, de az igazság az, hogy nem sikerült mikor a közelemben van egyszerűen azt érzem, hogy megbénulok és ez ellen nem nagyon tudok mit tenni.
A beszédről meg annyit hogy szerintem pont az első 2-3 mondat lenne a legkönnyebb mert azt azért nagyjából megtudom előre tervezni hiszen én kezdem a beszélgetést majd elvileg.
Az elsőnek adok igazat.
Veled az a baj hogy túlságosan beparázol. Egyáltalán beszélgettél már lányokkal életedben? Vagy hány lánnyal beszéltél már élőben rendesen így baráti szinten? Ha igazából ez lesz az első akkor valahogy le kell győzd a félelmed. Ha ennyire félsz akkor csináld úgy mintha haverodhoz mennél oda jó persze ne úgy beszélj hozzá még véletlenül sem, csak beszéld be magadnak hogy az egy haverod akihez odamész vagy akármi.
Egyébként hol szoktad őt látni ahova odamehetnél? Ha pl.: buszmegállóban látod akkor menj oda mintha ki szeretnél igazodni valamin és kérdezd meg tőle hogy elment már ez a busz vagy mennyi az idő meg ehhez hasonló általános dolgokat aztán mélyedj el a beszélgetésben. A lényeg hogy határozottan kell odamenned hozzá valahogy gyűrd le a szorongást mert így soha nem fogsz tudni felszedni egy csajt.
beszélgettem már csomószor lánnyal barátnőim is voltak már, de ilyen még sosem volt, hogy ennyire beparázzak
talán azért van mert őt még egyáltalán nem ismerem, az előző barátnőimet már mind ismertem valamennyivel az előtt, hogy elhívtam őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!