Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tekinthetem ezt házasságom végének?
Figyelt kérdés
Férjem külföldön van 10 napja. Legutóbb azt mondta, így hétfőn, holnap jön haza, mert vasárnap késő éjjel ér Pestre és már nem akar vezetni. De kiderült, hogy tegnap már este 9 körül Pesten volt. Azóta se egy telefon, se egy üzenet, hogy hamarabb jövök. Semmi. Úgy érzem, megy még egy levezető bulika a haverokkal. Csak nem értem, miért nem kell szólni. Hogy szia, hazaértem, de maradok, mert még van ilyen, olyan dolgom. De még annyi sem, hogy beértünk magyarba 1600 km után.2022. jan. 30. 06:37
11/32 anonim válasza:
Ez egyre jobb. Igazából miért vagy vele? Neked nem is férjed van, hanem gazdád.
12/32 anonim válasza:
Mekkorák a gyerekek? Anyagi viszonyok? Én biztos dobbantanék egy ilyen embertől.
13/32 A kérdező kommentje:
Hát, ez után már szerintem én is elkezdem keresni a lehetőséget a külön költözésre.
2022. jan. 30. 08:04
14/32 A kérdező kommentje:
Egyébként még bele is férne, hogy elmenjen a haverokkal, ha nem az lenne, hogy neki jár a pihenés. És mondjuk nekem is jutna valami. Vagy egy kettesben töltött hétvége, csak egy egy évben, vagy egy hétvégi 2 óra, amikor azt csinálok, amit akarok, ő meg elvan s gyerekkel, ha szükséges, vagy tanul vele, vagy bevásárol, vagy mit tudom én, bármit megcsinál. De semmit nem csinál. Nagyon beleválasztottam anno és nagyon elrontottam.
2022. jan. 30. 08:13
15/32 anonim válasza:
Legalább te nem véded, hanem belátod itt a sok picsogóval ellentétben, hogy ez ennyi, és lassan, ésszel próbálsz lèpni.
Helyes! Jól teszed.
Itt az szokott menni, hogy elpanaszolják, hogy milyen semmirekellő a férjük, aztán mikor egyetértünk, elkezdik védeni és nekünk támadnak, hogy az ő férjük igenis főnyeremèny😀
Üdítő kivétel vagy eddig.
16/32 A kérdező kommentje:
Sokadik ilyen húzása ez. És már tele a tököm, hogy nekem semmit nem lehet, neki meg mindent.
2022. jan. 30. 09:04
17/32 anonim válasza:
magyarba......🥵😡 amúgy ja te már nem kellesz neki.
18/32 anonim válasza:
Simán összepakolnék és elhúznék. Legyen neki meglepetés, mikor hazaér.
19/32 A kérdező kommentje:
Most még nincs hová mennem. Lesz neki így is meglepi. Olyan, hogy megemlegeti. 😀
2022. jan. 30. 09:20
20/32 anonim válasza:
a vége rajtad múlik. én nem élnék vele a helyedben, mert ez így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!