Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, ha egy nő több mint 20 férfival feküdt le, akkor nagy az esélye, hogy sosem fog megházasodni?
Akkor biztos lehetek abban, hogy, ha véletlenül is sikerül megházasodnom, akkor a szerencsén fog múlni, ha nem válok el. (:
Kár, hogy a cikkben nem tér ki arra, hogy milyen "lelki terhelést" okoz a több partner. Vagy éppen, miért választ valaki több partnert, de ezem szerint csak akkor lesz hatása a házasságra, ha több szexuális partnere is volt az egyénnek.
Én is ugyanúgy tudnék vitázni ezzel, ahogyan ti. Két másik okfejtést is hallottam a válások számának növekedésére, de egyik sem volt ennyire alátámasztva.
Nem igaz a kérdés állítása.
34 F incel.
Igaz a kérdés állítása.
34/F incel
""Akkor biztos lehetek abban, hogy, ha véletlenül is sikerül megházasodnom, akkor a szerencsén fog múlni, ha nem válok el.""
70% körüli válási aránynál, aminek a nagy részét nők adják be, ez nem is kérdés.
Nem is értem a férfitársaim, hogy minek házasodnak?
Mindig azt látom, hogy akár a csoporfvezető 190 magas, kondizó managert is otthon az asszony ugráltatja, házon kívül meg eljátssza a menőt.
Ez nagyon szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!