Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, ha egy nő több mint 20 férfival feküdt le, akkor nagy az esélye, hogy sosem fog megházasodni?
Az csak egy szám. Nem vetíti előre sem a hűséget sem azt, hogy azzal, akivel komolyan gondolja, mire vágyik.
A házasság meg nem akkora eredmény. Még teherbe baszatni magát sem az az embernek. Ezek lényegtelen infók, amikkel a legnagyobb senkik vagdalkoznak, hogy eltereljék a figyelmet a lényegről: a partner, a kapcsolat és a nevelés minőségéről
Na és mi a baj a cicásnéniséggel 12eske? Inkább ideális, mint valami öregembert elviselni meg kiszolgálni. Szex már nincs, nem is akarja egy idős nő. Szóval miért is rossz annak a nőnek aki teljes életet él fiatalon, amit élvez, és amikor lehúzza a rolót, mert úgy dönt, akkor meg nyugta lesz 😃
Gondolom onnan fúj a szél ezeknél a cicásnénizőknél hogy nekik most sincs semmi és még emlékeik se lesznek öregkorukra, és ettől már most megkeseredtek és csak vagdalkozni tudnak és gyűlölködve szidni a nőket akik nem élnek ilyen nyomorult életet mint ők.
"Na és mi a baj a cicásnéniséggel 12eske?
Nekem semmi :D nekik szokott az lenni a bajuk ,hogy a kutya se nyit rájuk ajtót, és megharagudnak az egész világra"rohadjon meg dögöljön meg mindenki" szinten.
Gondolom onnan fúj a szél ezeknél a cicásnénizőknél hogy nekik most sincs semmi és még emlékeik se lesznek öregkorukra, és ettől már most megkeseredtek és csak vagdalkozni tudnak és gyűlölködve szidni a nőket akik nem élnek ilyen nyomorult életet mint ők.
Köszönöm az aggodalomat, de nincs rá szükség, nem élek nyomorult életet, és soha nem gyűlölködtem vagy szidtam egy nőt se. Csak azt mondom, inkább elviselek némi kompromisszumot, súrlódást, hogy ne csak az emlékek maradjanak vénségemre hanem hogy ha megérjük a rozzant trottyos korunkat akkor se zavarodjunk bele a magányba, ha mást nem is de legalább szemétkedjünk egymással.
"Inkább ideális, mint valami öregembert elviselni meg kiszolgálni. "
Ha te ennyit tudsz kihozni egy kapcsolatból, arról se tehet rajtad kívül senki
Használják? Ürítőzsák?
Nem tudtam, hogy a szex csak a férfiak kiváltsága. Az fel se merült, hogy kölcsönösen “használják” egymást?
Egyébként én nem látok összefüggést kérdező, hogy raktad ezt össze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!