Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megalazott, szerinte nem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalazott, szerinte nem?!

Figyelt kérdés
Utóbbi időben úgy beszélt velem a férjem mint egy kapca ronggyal. Már rég óta turtem de január 1 betelt a pohár, és elköltöztunk tőle. Csak sértegetni tudott az utóbbi időben, dagadt vagyok mert szültem és a 172 cm magasagomhoz 69 kg vagyok még. És ezeket mindig mások előtt,mindig piás állapotban.. Aztán jöttek az ünnepek, és a társaságból csak ő beszélt csúnyán úgy, hogy nem tettem meg mondtam semmi olyat amivel kierdemeltem volna. Barátnőim férjei normális hangnemben, szépen ahogy illik egy nővel. Már akkor páran felkaptak a fejüket, hogy milyen stílusban beszél velem, úgy, h nem egy sz@jha vagyok, nem iszom, tisztességesen viselkedtem, es nevelem a lanyunkat. Próbált nyugtatni mindenki, hogy az alkohol miatt van, és ne foglalkozzak vele, de amikor szilveszter éjjel elkezdett velem orditozni, hogy hol van a cigije, mintha én tehetnek rola, h nem találja, betelt a pohár, hazamentem a gyerekkel és aznap éjjel osszepakoltam, és leutaztam anyamekhoz. Azóta itt vagyunk. Ők próbálnak terelni a bekules felé, a férjem is próbálkozik, de nekem folyamatosan eszembe jutnak a sérelmek amiket okozott. Volt rá példa,h mások előtt meglokott és b. Urvazott részegen. Ma írtam neki, hogy sajanalom, de én a válás mellett döntöttem, mert úgy érzem többet érdemlek, és a gyerek is. És elmagyaraztam neki, hogy bár a következő párját ne alázza meg mert undorító, és számomra ez még rosszabb a megcsalasnal is. Most teljesen fel van háborodva, hogy ez nem volt megalazo, csak vicc volt.... És nevetséges vagyok, h elvalok emiatt. Nem tudom, lehet én vagyok a hülye, hogy belefaradtam ezekbe a dagadt vagy viccekbe, és ha piás undorító modon beszél mások előtt velem, mintha egy cseledje lennék nem a felesége. Aki volt hasonló helyzetben, nyugtasson meg, hogy jól döntök. El tudom tartani magunkat, és van hol lakunk is. Ha lezarul a válás, meg a lakás felé is megkapom szóval az anyagi része nem akadály.

#válás #Megalazas. #Bunkoferj
2022. jan. 15. 11:29
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Csorok *
2022. jan. 15. 11:56
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Visszafele kár gondolkodni, ami történt megtörtént és nem lehet már másképp csinálni. Tanulni lehet belőle, de visszacsinálni nem. Ami fontos, hogy a következő döntéseket az ember jól átgondolja, és megpróbálja jobban csinálni, mint eddig. A "mi lett volna, ha" sosem vezet semmire.
2022. jan. 15. 11:58
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt nevezünk viccnek, ami mindkét fél számára az. Onnantól, hogy folyamatosan jelezted számodra sértő, ő pedig ezt követően is viccnek titulálja, nagy bunkóság, egyáltalán nem tisztel. Szerintem jól döntöttél, kitartás!
2022. jan. 15. 12:02
 14/31 A kérdező kommentje:
Persze, nekem nem vicces, hogy dagi, meg ha elmesz jön helyetted másik 10. Ezek a viccek főleg mások előtt... Nem tudom nekem nem bejovos. De eleht én vagyok a karotnyelt.Sokszor gondolkodom, hogy rá jöjjek miért jó ez valakinek, hogy a másikat rugadalja ilyen szavakkal?! Legalábbis nekem eszembe nem jutna senkit sértegetni, pláne nem a páromat. Azért szeretném ezt megertem, hogy akik így viselkednek miért?!...
2022. jan. 15. 12:11
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert RÉSZEG. Azért. Amikor meg nem részeg, akkor remeg a keze, feszült, izzad, és azon gondolkodik, mikor ihatna megint. Azért. Ennek semmi köze hozzád, a súlyodhoz vagy a haverokhoz. Az ilyen ember az élő fába is beleköt. Nem rólad szól.
2022. jan. 15. 12:13
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem láttam sose kezremegest.Hazudni nem szeretnék, hogy alkoholista, attól lehe, higy az havi 2 alkalommal biztosan berug, szóval én mivel nem iszom nem tudom, hogy ez alkoholismunak számít vagy sem.
2022. jan. 15. 12:16
 17/31 A kérdező kommentje:
Mindenkinek aki írt, köszonom.Nagyon jól esik, hogy nem szetkaptatok, hanem többségben jóindulatú kommentek jöttek. Mindenkinek egy boldog szép, új évet kívánok. ❤️Remélem most már a mienk is az lesz.
2022. jan. 15. 12:20
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"Most teljesen fel van háborodva, hogy ez nem volt megalazo, csak vicc volt.... És nevetséges vagyok, h elvalok emiatt."

Írd neki, hogy akkor baśźódjon meg. Kb ennyit érdemel a dolog. Igazad volt.

2022. jan. 15. 12:47
 19/31 A kérdező kommentje:
Azt megirtam neki, hogy most mehet a többi 10, helyettem. SOK SIKERT.
2022. jan. 15. 13:00
 20/31 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Kérdező: Tudom, hogy a rossz emlékek okozta fájdalom beszél belőled, de normális gazdag embereknél nem ez a módi. Másodos főnököm jómódú vállalkozó, de (még ha a feleségével nem is annyira jó a viszonya), sosem beszél vele így. Voltam velük karácsonyi bulin. Ő is ivott valamennyit. Normálisan, szépen beszélt a feleségével.

A férjeddel vagy az van, hogy valószínűleg mindig is ilyen volt, csak eddig visszafogta magát; vagy pedig az, hogy a környezete volt rá nagyon rossz hatással. Mind a két eset gáz. Férfiként mondom: A fordítottját sem viselném el, mert nem vagyok senkinek a rabszolgája. Vagy beszél velem a mindenkori párom tisztelettel, vagy menjen a fenébe!

2022. jan. 15. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!