Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Anno szexualitás terén megaláz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anno szexualitás terén megalázott az exem, azóta nem tudok szexis lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

26/N vagyok.

5 évig voltam együtt az exemmel, nekem ő volt az első szex terén, neki nem én.

Már a kapcsolat elején mondta, hogy az exe nagyon fel tudta őt izgatni. Azonban ha velem került szexre a sor, valamiért folyton izgult, megfelelési kényszere volt.

Utána kezdődtek az állandó szapulásai. Heti rendszerességgel hallgattam, hogy én nem kezdeményezek és nem viselkedem vele szexisen. Kértem, hogy mondja meg mit ért ezalatt, de soha nem mondott konkrétumot, csak puffogott. Ez odáig vezetett, hogy minden ottalvásnál szorongtam. Ezen kívűl rendszeresen kritizálta a külsőmet. Szerintem nem voltam vékony, száraz volt a hajam és pufi a fejem. Ezt rendszeresen kaptam, illetve azt, hogy szerinte milyen szexi egy bizonyos típusú szemforma (nekem pont nem olyan volt).

Én úgy érzem, hogy próbálkoztam. Szexin öltöztem, volt, hogy elkezdtem simogatni ott lent, de befordult és aludt, vagy elutasított. Csókolózást sem engedte, én meg ezek után nem tudtam, mit csináljak és szorongtam.

Aztán találtam a ruhái között egy szexuális segédeszközt, ami nem a enyém volt. Innentől kezdve nyilvánvaló volt, hogy megcsal.

Kidobtam. Járok pszichológushoz is, viszont ennek a nyomait azóta is viselem. Nem tudok flörtölni pasikkal. Ha valaki közeledik felém, teljesen bepánikolok. Undorítónak, csúnyának érzem magamat. Ha a tükörbe nézek, nem a valóságot látom. Ha egy pasi rám néz a vonaton pl., Úgy érzem, hogy ronda vagyok és tuti kinevet. Egyáltalán nem érzem magamat szexinek. Flörtölni semennyire nem tudok, és emiatt a randik is rosszul sülnek el. Mit tehetnek még?

Több,mint egy éve szakítottunk, és még mindig viselem a nyomait.

2021. aug. 18. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Az, hogy jársz pszichológushoz, az nagyon jó és mindenképp szükséged van rá. Mióta jársz amúgy, milyen gyakran?? Fog segíteni!!!

A hapsiról meg annyit, hogy egy gusztustalan beteg állat, akinek az volt az öröme, hogy leuralt, bizonytalanságban tartott és elvette minden önbizalmadat ezzel a játszmázással. Sikerrel.

Minden rendbe fog jönni, nem minden hapsi ilyen sz*rházi. Ne add fel, fiatal vagy még!!

2021. aug. 18. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Exednek sem ártott volna pszichológus. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
2021. aug. 18. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Rajtad veri le hogy impotens.

Az exérol meg kamuzik.

2021. aug. 18. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
A szexualis segedeszkoz nem jekenti azt h megcsal.jesszus :D
2021. aug. 18. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért kellene szexisnek lenned? Van aki az, mások soha sem, nem ettől függ, hogy milyen lesz 2 ember kapcsolata, és a szexuális élet sem ezen múlik.

A terápiát folytasd, mert sehol sem tartotok, ha ilyesmin kattogsz. Az ismerkedés meg nagyon korai.

Ez vagy te, és ezt elfogadja, sőt elismeri a megfelelő férfi, felesleges azért, mert paraszt volt az exed általánosítani. Ha közeledik valaki, akkor neki megfelelsz, teszem hozzá az exel is így volt, hiszen nem ő hagyott el!

2021. aug. 18. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
A pszichológus egy kiváló döntés. Remélem eljutsz oda, hogy el tudd ezt engedni. Ezen felül nem tudom, mit tehetnél még. Talán érdemes lenne csak barátként ismerkedni férfiakkal, talán abból is látnád,hogy nem mindenki ennyire idióta, sőt, exed kiemelkedően mérgező volt, és nem benned volt a hiba.
2021. aug. 18. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen idióta után ne értékeld magad!

Tök mindegy, hogy ő mit mondott, korábban jobb lett volna kirúgni a francba.

2021. aug. 18. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

"Az, hogy jársz pszichológushoz, az nagyon jó és mindenképp szükséged van rá. Mióta jársz amúgy, milyen gyakran?? Fog segíteni!!!"

Újabb ostoba pszihológus reklám.

Mintha bármit is segít egy kibeszélő terápia bárkin is

Láthatjátok hogy a kérdezőn sem segített, és még nem hallottam senkiről sem akin ténylegesen segített volna. Semmilyen problémát nem tud kezelni, pedig ennél a kérdezőnél volna mit kezelni az biztos

2021. aug. 18. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!