Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha valaki megcsalja a feleségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki megcsalja a feleségét, miért teszi?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tisztességtelen dolog ez. És az lehetséges, hogy tényleg beleszeret a szeretőjébe? Mi nem működhet otthon, miért érzi (esetleg) jobban magát a szeretőjével?
2022. jan. 12. 20:58
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
76%

Sok 40 feletti házas vagy párkapcsolatban lévő férfival találkozom, vendégeim.

Gyakran elcsodálkozom miért is vannak nálam? Olyan, mintha aszexuálisak lennének, legalábbis olyan tehetségtelennek - nulla szenvedély, nulla érzékiség, nulla hozzáértés - mintha a női test számukra egy teljesen idegen dolog lenne, fogalmuk sincs azon kívül, hogy beteszi, mit tudna csinálni.

Ha én a társuk lennék, nekem is megfájdulna a fejem még csak a szex gondolatától is!

Mivel én ezért pénzt kaptam, engem teljesen ridegen hagy mennyire (nagyon) volt béna... de ha felesége lennék... az más lenne.

A másik, ami valószínűleg a történetben a kulcs, nekem fizet x forintot egy óráért, közben anyám-apám életére megmerem fogadni 5+ éve nem vit egyetlen szál virágot a feleségének...

Ennyit rólatok!

2022. jan. 16. 19:02
 42/51 anonim ***** válasza:
73%

41. Én mindig is jó voltam a nőknél, addig amíg meg nem nősültem! Miért? Jelenleg mindennemű érzelmet cikinek tartok, a csókot is, sőt, igazából f*ngom sincs már hogy mit lehet csinálni egy nővel, de már abban sem hiszek hogy képesek a nők bármit is élvezni a szexben!

Miért? Ezt teszi 21 év házasság! Én bármit szerettem volna, elutasítást kaptam. A csókról már régen leszoktattak, ugyanis az vér ciki egy házasságban. A szex is az. Minden ami két emberről szól. Na, ezt teszi az átlag feleség. Aztán ide jösz, majd előadod hogy hú de bénák a férfiak. Csak annyira, mint amennyire sznobok és fap*nák a feleségeik. Amelyik nő szereti a szexet, az tréningezteti a férjét is, beújítanak dolgokat, változatos a szexuális életük. Akik hozzád járnak, azok meg már annak is örülnek hogy egy nő fél méteres közelségében lehetnek.

Ha te akkora nagy nő vagy, akkor tudhatnád hogy a család melege és a párkapcsolat szexualitása MINDEN ESTEBEN a feleségen múlik. Ezt meg onnan tudom, hogy volt jó pár nő az életemben, volt aki mellett nulla voltam, semmit sem hozott ki belőlem a passzivitásával, meg volt olyan is, akinél szinteket ugrottam. Jelenleg annyit tudok, hogy misszionárius pózban reszelek egy darabik, majd elalszok. Persze orgazmus nélkül, mert nemet közben lekókad a farkam. Nem, nem azért mert nincs libidóm, hanem azért mert havonta egyszer kapok egy 15 percet egy ultra passzív és szexuálisan érdekletelen nőtől, aki jelen esetben a feleségem. Hiába néz ki jól, az utóbbi időben már fel sem áll rá. Jó szex? Én könyörögtem neki hogy próbáljunk ki dolgokat, hogy lehetne orális szex, ha ő nem akarja akkor legalább én... de nem, ez számára valami borzasztó dolog. Meg úgy minden az ami a szexszel kapcsolatos. Tudod mennyi férj jár ugyanebben a cipőben?

Nem azért fáj a feleségek feje mert nem jó a szex, hanem azért mert őket eredendően nem is érdekli a szex. Óriási különbség!

Ja, én kb. tejben-vajban fürósztüöttem, meglepetés hétvégékre vittem, nyaranta külföldre, de ezeken a helyeken is megkaptam, hogy ne tegyem már tönkre a szexszel, meg hogy ezt is csak biztosan a szex miatt csináltam.

Ennyit meg rólatok!

2022. jan. 16. 21:44
 43/51 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ne általánosíts. Elhiszem, hogy ez így rossz Neked. Sajnálom. Most írom le, hogy én vagyok a szerető és szeretnék Neki mindent megadni, amit nem kaphat meg otthon.. Lehet ítélkezni. Én szeretetből csinálom. Lealacsonyító lenne szeretőnek lenni?? Szerintem ez érzelmek nélkül nem megy. Nagyon kíváncsi voltam a válaszokra. Köszönöm Nektek!
2022. jan. 16. 23:04
 44/51 anonim ***** válasza:
76%
A szeretőnek a nevében is benne van: SZERERT-Ő. Miért? Mert ez otthon nincs. Teljesen megértem az ilyen kapcsolatokat, sőt irigykedem.
2022. jan. 16. 23:11
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

En no vagyok,lassan hazas.De nem ez a generacio akirol irt 42 eleg sok kommentben ,egyel frissebb. Azert bennem is van enyhen meg az a regi neveltetes,mint az o 40-es feleségében meg sok mas 40-50-es noben,hogy a szex az gonosz dolog es a nonek csunyaja van fuj fuj. En lassan 30-as leszek, gyerekkent plusz kesobb nagyszulotol sokszor hallottam hogy tilos szexelni, tabu tema volt midnen,neha hallottam ha egy lany lefekudt a pasijaval akkor az egy retk.es. k betus holgy. Es midnen ami szexualitsa full tabu,es a noknek jaj szegenyeknek kinszenvedes a hazassag,mert onnantol kotleessege a ferfit kielegiteni midnig es a tobbi.Na ezt hallgattam en,akkor nem tudom elkepzelni szegeny korabbi generacio mit hallott..

de enegem annyira ez nem hatott meg,bar teny hogy egesz tinikoromat a szegyen jarta at,hogy mekkroa ruhes vagyok hogy volt ket baratom akivel lefekudtem es titkolni kell,es en egy ertekteen vagyok,az orgazmus se jott gondolom a lelki gatak maitt. A lenyeg,hogy aztan votl egy ferfi 20-as eveim elejen aki turelmes volt velem,egyutt megtanultuk az orgazmust azota alap.

Szoval csak azt akartam hogy sajnos elhiszem hogy a 40-es korosztalyban meg mindenhol sok ilyen no van a gusztustalan neveltetes maitt ami sajnos meg mindig nem halt ki,hogy a no legsen az erkolcs mintapeldanya ha nem az akkor kuka.Ebbol lesznek az aszexualis nok..

2022. jan. 17. 09:11
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

45.

Pontosan, csak az a baj, hogy ez a generáció már ilyen is marad! Én is tudom hogy férfiként nekem már lőttek, a szeximásó nőket arany kalitkában tartják. Próbáltam ismerkedni, de mindig az lett belőle, hogy szex? Húúú, azt nem. Inne a gyk-ról is volt két nő akikkel az évek alatt össze melegedtem, azt hittem hogy végre jó lesz, hajtották hogy váljak el. Az utóbbival fél évig voltam kapcsolatban, ő már belém is szeretett, találkoztunk, de a szexet állandóan kerülte, de még a témát is. Aztán falhoz állítottam, mondtam neki hogy leutazok hozzá(300km), de ő előpre leszögezte, hogy szexre ne számítsak. Könyörgöm!!! Fél év. 40 felett. Nekem az élettől is elment már a kedvem, nem hogy az ismerkedéstől. Elhiszem hogy vannak szexelő, a szexet szerető nők, de ők mind mind foglaltak, a párjuk meg a Paradicsomban jár. Irigykedem!

2022. jan. 17. 15:21
 47/51 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem mind foglaltak. Nekem volt egy vőlegenyem, csúnyán becsapott... Egy 10 éves gyermeknek vagyok az anyukája... Sok pasinak olyan nő kell akinek nincsen gyereke. 33 éves vagyok. Lelkileg okyan roncs lettem. Mindig hajszolom a szeretetet. Most úgy érzem Tőle megkapom... De lehet tévedek. Én szeretek Vele szexelni, vagyis szeretkezni. De nekem érzelmeim is vannak...
2022. jan. 17. 18:36
 48/51 anonim ***** válasza:

Oké, de te nő vagy! Nőként semmiből sem tart férfit találni. A férfiak a szexért bármit eljátszanak... egy darabig. Tudod milyen nehéz egy férfinek szexhez jutni? Ez nem éppen egy jó szó volt, de máshogy nem tudom érzékeltetni. Én már arra is képes lennék, hogy 1000 évig eljátsszam a hőst, arany palotát építenék bárkinek, aki még ha csak eljátssza, de szexet adna. Nem kellenek már érzelmek sem, azokról már régen lemondtam.

a 40-es korosztálytól felfelé halott vidéket találsz. Jó, ha tehetős vagy esetleg nagyon jól nézel ki férfiként akkor van esélyed.

Egyébként én kifejezetten gyermekkel rendelkező nőket kerestem, de ott is akkora elvárásokat támasztanak, hogy az valami brutális.

182/88 vagyok, több diploma, szilárd egzisztencia, több ingatlan, autók, vezető beosztás, káros szenvedélyektől mentesen labdába sem rúgok. Egyébként ez még beugrónak is kevés az tény, mindenhol ezt tapasztalom. Az ilyenből én vagyok több ezret találni bármilyen társkeresőn.

2022. jan. 17. 18:52
 49/51 anonim ***** válasza:
76%

47

Nézd, én csak úgy kíváncsiságból olvastam a topikot. Érdekel nyilván a téma, de nem vagyok érintett benne. Örülök, hogy végre kiderült, hogy te miért tetted fel a kérdést.

Én így csak annyit szeretnék neked mondani, hogy nagyon sok bánat és nehézség vár rád. Némely esetben jól sülhet el a dolog, de a legtöbbször a szerető jár pórul.

2022. jan. 17. 19:05
 50/51 A kérdező kommentje:

Utolsó. Köszönöm. Tudom. Itt én fogok sérülni...

... (Megint.) Minden nap félek hogy elveszítem.... Nem ígért semmit. Így egyelőre meg kell elégednem ezzel ami most van... Vagyis nem kell, de megelégszem mert én így "vágtam" bele ebbe...

2022. jan. 17. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!