Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megcsalja a feleségét, miért teszi?
Sok minden lehet, én nem lépek félre, de leírom mi az ami ebbe az irányba vihet:
Szex: talán esetleg 2 hetente van, és akkor is úgy érzem hogy szívességet tesz. Lehet furcsa ez egy férfitől, de nekem nehezen megy ráhangolódás nélkül. Vasárnap este van a szex időpontja... de van hogy az utolsó percig dől belőle hogy mennyi gondja van másokkal vagy a világgal. Így sajnos nem igazán indulok be rá.
Érzések/önbecsülés: soha nem érzem azt hogy megbecsülne engem, a kapcsolatunkat, vagy akár a saját életét. Mindig hallgatom hogy neki milyen rossz, másoknak milyen jó. Pedig sok szempontból bőven az átlag felett vagyunk
Üldözés: utálom hogy irogat, mindig valakivel vagy valamivel baja van, a végtelenségig terhel vele. Nem szeretem olvasni az üzeneteit
Lehetne még folytatni. Gyakori a negatív légkör, rossz hangulat. Emellett nem csoda, ha előbb-utóbb elkezdek közeledni egy jobb hangulattal körbevevő nővel... 41F
Te mit tennél ha:
Feleség: szex csak ruhában, sötétben, egy póz, teljesen passzív, havi max 1X. Elmondása szerint falun nőt fel, ahol a szex és a testiség az ördögtől való, ahol lányoknak csúnyájuk van, amit szégyelni és takargatni kell. Neki a ruha nélküli emberi test taszító. Olyan hogy orális szex? Az maga a pusztulat, a világvége. A szexet nem élvezi semmilyen formában, amolyan kötelező szenvedés, ekkor ölt testet nála a gátlás, az undor.
Férj: Egészséges szexualitás, libidó, testi-lelki-szellemi-érzelmi-morális igényesség.
21.
Nálunk is dettó ugyanaz! A szex csak egy óriási szívesség a részéről, a téma csak a munka vagy a gyerek lehet. Ezt kell hallgatnom egész nap. A szex havi 1-2-3X van, de a három már valami extra nagy teljesítmény a részéről. Az előjáték az az, hogy hallgassam hogy a gyerek vajon eleget tanult-e holnapra, vagy hogy mit kellene a könyvtárból kölcsönözni, vagy hogy milyen programot kellene neki csinálnia. Esetleg hogy a munkahelyén mi volt. Maga a szex meg annyi, hogy ráfeküdhetek és reszelhetek rajta. Ha szeretnék valami mást, az kizárt a részéről, de még az is, hogy vele foglalkozzak.
A magánéletünkben nem vicces, állandóan feszült, nem tud lazítani, nem tud autót vezetni mert ott már több dologra is figyelni kell, amire ő képtelen.
Aztán ha meg felbukkana egy jópofa nő, aki még a szexet is szereti, vannak érzelmei akkor meg én lennék az utolsó szemétláda.
Pontosan! Én mindig azt mondom, hogy a szex egy konstans érték az ember életében. Én szeretem. Ha fáradt vagyok akkor is, ha stresszes vagyok akkor is. Nem önző módon, mert hulla fáradtan is alap nálam az előjáték meg a normális közeledés. Ha van vmi konfliktusunk néha, én sosem büntetnék szex megvonással.
Fura hogy rengeteg 40 feletti feleség él pontosan az aktív vagy a passzív szex megvonással. Aktív amikor olyan helyzetet teremt ahol a férj hibázik, passzív amikor csak ráfogja hogy ezért vagy azért nincs szex hetekig. Ha egy nő szereti a szexet, az nem kifogásokba menekül, hanem vágyik hogy megtörténjen, sőt, hogy sűrűn megtörténjen. Még akkor is ha a férjének 13 centis, még akkor is ha rövid az előjáték stb.
Csak egy példa: a közvetlen kollégáim száma 7 fő. Mind házas, 38-50 évesek, diplomásak. Kis csapat, több éve ismerjük egymást. Ami közös, az a mondhatni szexmentes élet. Egymáson röhögünk már csak! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!