Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Céges bulik miről szólnak? Férfiak ti ott megcsaljátok
feleségeteket?
Én eddig egy céges bulin se láttam ilyet. Egyik házas pasas se csajozott.
2018. dec. 7. 18:40
Nálunk arról szólnak, hogy vacsorázunk, iszogatunk, beszélgetünk a kollégákról végre más dolgokról is, mint a munka, beszélgetünk a nem közvetlen kollégákkal is, ha egész céges a buli (nem csak a csapaté), akkor általában van zene is, karaoke meg mindenféle játékok. Én szerteem ezeket az eseményeket, jó csak úgy lazítani a kollégákkal, emberibb oldalról is jobban megismerni őket, sokszor ez rengeteget javít a munkakapcsolaton is egyébként. Páran mondjuk általában jobban berúgnak, mint kéne, aztán kidőlnek az iroda valamelyik részén vagy épp a WCben kötnek ki hányni (jobb esetben). Volt már erre példa. Olyanról már szereztem tudomást, hogy szingli kollégák összekavartak, de a családos kollégáim (akiket én ismerek legalábbis) nem szoktak céges bulikon csajozni vagy megcsalni a párjukat, ezt egyébként nálunk senki nem nézné jó szemmel. Persze lehet, hogy megoldják diszkréten, de őszintén kétlem, marhára nem ezért vannak itt.
2018. dec. 7. 18:41
Már ne haragudj, de ha meg akar csalni nem egy céges bulin fogja megtenni, hogy utána mindenki róla pletykáljon. Ja de hát sok nő hiszi azt, hogy a férjeik, barátaik csak kr-vázni járnak el, ha sörözni/darts/biliárdozni akarnak, kb. eddig terjed az a látókörük, mást nem néznek a másik emberből.
N
2018. dec. 7. 18:56
Minden évben van 2 napos, ottalvós céges buli. Nők férfiak fele-fele.
Kis részüknél beszélgetés a kollégákkal, nagy részüknél, pia, tánc, és van egy jópár kolléga, főleg a nők akik szabadjára akarják engedni a szexualitásukat és erre találnak is kollégát.
Nekem egyszer a főnökasszony fogdosta a farkam tánc közben, mondtam neki hogy nem csalom meg a párom.
Rá 2-3 órára a helyettes asszony próbálkozott, neki sem jött össze.
Ebből aztán nem kellene ügyet csinálnod. Ha a párod meg akar csalni akkor meg is fog ahhoz nem kell céges buli, de még jelentősebb szabadidő sem. Egy ilyen buliban persze könnyebben megy.
2018. dec. 7. 19:23
Nálunk az ilyen buli dög unalom.
2018. dec. 7. 19:26
Idén voltam először életemben ilyenen.Pár pálinka után az étterem tulaja iránt éreztem szexuális vonzódást,pont nem érdekeltek akikkel együtt vagyok. N
2018. dec. 7. 19:39
A céges buli arról szól, hogy igyekszik mindenki kienni a céget a vagyonàból.
Féltékenykedni felesleges. Gondolj bele, hogy ugyanazok vannak ott, akikkel napi 8 órát tölt együtt. Ha addig nem lépett félre, nem mindenki előtt fogja felszedni.
2018. dec. 7. 19:50
A ferjem pont ma ment ceges buliba de ez egy dress code black tie parti es persze Michelin Star kaja. En itthon elvezem a Netflixet, eszembe sem jut feltekenykedni foleg ugy h ismerem a kollegait es a fonokeit is:-)Ha valaki meg akar valakit csalni az nem egy kimondott alkalomra var:-))
2018. dec. 7. 20:29
Van ahol unalmas, van ahol izgalmas, van ahol kínos csendben állnak és mindenki várja a hazamenetel időpontját, van ahol berúgnak és páran szobára mennek. Most honnan tudjuk, hogy a te férjed milyen cégnél dolgozik, mennyire könnyűvérőek a kolléganői, és mennyire hűséges hozzád? Nyilván vannak férfiak, akik az első adandó lehetőségnél félrelépnének, mások meg a legfullosabb nő közeledését is elhárítják, ha szerelmesek. De egyébként ha meg akar csalni, úgyis meg fogja tenni, akár a bulin, akár máshol. Ha látványosan féltékenykedsz meg ilyen hülyeségeken aggódsz, te magad lököd más karjaiba.
2018. dec. 7. 21:23
Az én férjem mindig nagyon korán és teljesen józanon jön haza az ilyen eseményekről... elmondása szerint a program a következő: jól telezabálja magát és beszélget azokkal a kollégáival, akikkel jóban van.
2018. dec. 7. 21:31
Kapcsolódó kérdések: