Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megbántad,hogy változott/ nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad,hogy változott/ nem változott a neved házasságkötéskor?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 10:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem bántam meg.

Férjem ragaszkodott hozzá, hogy felvegyem a nevét, ebben nagyon régies gondolkodású.

Tőle függetlenül én is szerettem volna a nevemmel is jelezni, hogy hozzá tartozok, a felesége vagyok, de édesapám nevét, tehát a saját nevemet is meg akartam tartani, hisz azért igazából csak az vagyok én.

Így választottam a Kovácsné Szabó Éva verziót.

2021. dec. 27. 13:08
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Majd felveszem a ferjem nevet, ha o is az enyemet:)
2021. dec. 27. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Aki ez mellé vagyont is kapott az nem bánja..
2021. dec. 27. 13:34
 14/19 anonim ***** válasza:
34%

A legrosszabb, ha valakinek férfi keresztneve lesz, és az lesz az iratain, hogy Kiss Jánosné :)

A kötőjeles verzió szerintem a legmodernebb, legigazságosabb, de ha aggályaid vannak, azok később sem fognak szűnni, mert utána sokat fogod hallgatni az új neved. Ha nem szimpatikus, akkor ne menj bele. Van olyan ismerősöm, aki maradt ugyanaz.

2021. dec. 27. 13:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megbántam hogy megváltozott. 2 év után most válunk, de az elmúlt közel másfél év már nagyon rossz volt. Alig várom hogy visszakapjam a régit. Egyébként ő akarta hogy valamilyen formában felvegyem, én bem annyira, csak engedtem.
2021. dec. 27. 14:41
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem vettem fel, nem bántam meg. 30 évet leéltem egy névvel, nem most akarok egy másikat megszokni. Plusz diplomázáskor már volt egy köröm az új papírok miatt, nem kell még egyszer. Ha a páromnak ez nagyon fontos lett volna, akkor felveszem, de szerencsére őt se érdekelte.
2021. dec. 27. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

Eszem ágában sem lesz felvenni a nevét. Szeretem a felesleges bürökráciás szrságon kívül is.

Elvégre nem a pasinak kell az összes iratát lecserélnie (két országról beszélünk).

2021. dec. 27. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
En utolag csak azert vettem fel a nevet, mert ugyis az o orszagaban elunk, a nevemet nem tudja senki kiejteni, igy semmi okom nem volt ragaszkodni hozza. Itteni ismeroseinknel hatvanas diplomas nok sajat nevuket viselik.
2021. dec. 27. 19:00
 19/19 anonim ***** válasza:
51%
Mi megbeszeltuk,hogy o is felveszi az enyemet.Egyebkent abba nem mennek bele hogy csak en az ovet.Vagy egyik se vegye fel vagy mindketten.
2021. dec. 28. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!