Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az vicces vagy nem, ha reggel azt mondja az apa a gyerekeknek, hogy 4 körül megyünk anyátokkal értetek, ahogy odaérünk a sulihoz,anyátokat kirugom a kocsiból és majd odasétál a sulihoz, hogy kikérjen titeket az osztályból?
Nem.
Új haverjai lettek az új teremben( edz) ahová jár és azóta. Nagyzol, nagydumál. Csak velem is és ezt nem értem.
Én el kezdenék gnondolkodni, kell-e nekem olyan ember, aki ilyen könnyen befolyásolható.
Megsúgom: nekem nem kéne, mert egy gyenge alak.
#19: A férfiak 90% legfeljebb csak eljátssza, hogy mennyire rendíthetetlen. erős, önbizalomtól duzzadó, céltudatos személyiség. De emögött az álarc mögött szinte mindig egy törékeny és önbizalomhiányos, vívódó belső van. A férfiak már kamaszkorukban megtanulják, hogy el kell játszani az erőset, mert enélkül a többi férfi kirekeszti, a nők pedig semmibe veszik őket.
A nők nagy többsége nagyon sokáig nem jön rá erre a tömeges férfi-szerepjátékra, épp azért, mert szerelmes akar lenni egy "erős férfiba", s önmagával is megpróbálja elhitetni, hogy a játszott szerep maga a valóság. Ez tehát egy olyan látszat egy kapcsolatban, hogy mind a férfi, mind a nő abban érdekeltek, hogy fennmaradjon. Ha ugyanis lehull az álarc, a nő jó eséllyel otthagyja a férfit, hogy egy valódi "erős férfit" keressen. De persze az esetek döntő többségében egy újabb szerepjátékost talál csak, amivel a történet megint kezdődik elölről. Nagyon sok nő így egész öregkoráig keresi azt az "igazi férfit", ami jó, ha a férfiak 10%-át jellemzi hűen. Ez a keserű igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!