Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csajok, akik szintén stabil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, akik szintén stabil párkapcsolatban/házasságban éltek - milyen gyakran szoktatok másvalakiről fantáziálni?

Figyelt kérdés

Tegnap az egyik barátnőmmel csajos estét tartottunk, és kicsit megborult a bor a végére. Sosem beszéltünk ilyesmikről 10+ év alatt, de valahogy most előkerült.

Szóval, elmondtam, hogy a férjem mellett (akit egyébként tiszta szívemből szeretek, és a szex is tökéletes vele) azért néha-néha fantáziálgatok erről-arról. De ezek is csak akkor jönnek elő, amikor azok a bizonyos napjaim vannak a hónapban, és valahogy sokkal élénkebb a libidóm. Semmi komoly, sosem csalnám meg - csak néha ilyen, hogy az irodában csak úgy feldob valaki az asztalra, aztán bumm bele... (ezt általában egy szimpatikus ügyfél, vagy kolléga váltja ki), vagy mindig is kicsit izgatott, milyen lehet egy nővel, vagy Henry Cavill csakúgy 😍 és amúgy masztiig nagyon ritkán jutok el, hiszen imádok szexelni a férjemmel. Akkor már inkább vele. Csak néha... nem tudom, tudjátok. Jó fantáziálni.. És újra leszögezem, sosem csalnám meg Őt, nagyon szeretem és amikor együtt vagyunk, sosem fantáziáltam másról.

Erre a barátnőm bigott módon letámad, hogy hogy lehetek ekkora rüfke, neki eszébe se jut más, ez beteges, stb stb. - teljesen kitért magából. Megmondom őszintén, nem erre a reakcióra számítottam, bár elgondolkodtatott, és azóta is ezen kattogok.

Nálatok hogy van ez, szoktatok fantáziálgatni attól függetlenül, hogy jó kapcsolatban éltek? Vagy bennem van a hiba? Normális ez?

Idén volt 13 éve, hogy házasok vagyunk.

2021. dec. 19. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem fordult még elő ilyen. Nyilván észreveszem, ha valaki jól néz ki, de hogy belegondoljak, milyen lenne akár csak csókolózni mással, akkor fúj, soha. 😄 18 éve vagyunk házasok
2021. dec. 19. 21:50
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem teljesen normális, hogy fantáziálgatsz. Én is szoktam, bár én nem olyan random férfiakra, aki pillanatnyilag megfogott külsőre. Inkább ha valaki szexuálisan felkelti az érdeklődésemet. Viszont akkor ezek nem egy-egy alkalmak, hanem hosszabb ideig tartó fantáziálgatások.
2021. dec. 19. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

Én is fantáziálok. Mivel biszex vagyok így általában nőkről vagy többes szexről, de ott ahogy valaki írta, arctalan férfiak vannak.

De mi meg is éljük a fantáziánkat, megbeszéljük és megcsináljuk.

2021. dec. 20. 06:22
 14/19 A kérdező kommentje:

Azért örülök, hogy nem vagyok egyedül 🤭

Mondjuk én sosem jutok odáig, hogy meg is akarjam élni őket, azért annyira nem fontosak, vagy intenzívek.

#13, hogy szoktátok megélni őket? Mennyi ideje vagytok házasok?

2021. dec. 20. 07:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Khmm

"azért néha-néha fantáziálgatok erről-arról."

"...sosem fantáziáltam másról"

🤔🙄😆🤦🏻‍♂️

2021. dec. 20. 10:23
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 Szövegértés: "És újra leszögezem, sosem csalnám meg Őt, nagyon szeretem és amikor EGYÜTT vagyunk, sosem fantáziáltam másról."
2021. dec. 20. 10:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező én abszolút átérzem a helyzetet. Házas vagyok, imádom a férjemet, soha nem csaltam meg és fizikálisan képtelen is lennék DE a ciklusom egy bizonyos szakában szó szerint megveszek a szexért. Középidőben a falat kaparom. Ez nem vicc sajnos. Olyankor néha még egy filmet se bírok végignézni, ha meglátok egy helyes pasit máris fantáziálok (talán ilyen lehet a férfiaknak?). Egésznap csak szexelnék és bizony olyan férfiról is tudok fantáziálni aki alapból hidegen hagy. Aztán ez lecseng és újra normálban nyomom. Van ilyen. Szerintem nincs ebben semmi, ez nem bűn, nem megcsalás. Ennyi erővel minden pasi félrelép? Ugye hogy nem. Mert szerintem mind fantáziál és biztos nem rózsaszirmos habfürdőről.
2021. dec. 20. 20:23
 18/19 anonim ***** válasza:
De irigyellek benneteket. Nálam menstruációkor nem csak a szexuális, de az érzelmi vonzódást is felerősítik a hormonok.
2021. dec. 20. 21:02
 19/19 A kérdező kommentje:

#17 Úristen nagyon nagyon így van!! 🙈 Pont ugyanígy vagyok én is, de általában a menstruációm utolsó napjaitól kezdve kb. egy hétig. Na akkor brutál. Valószínűleg ezt a férjem hiánya is okozza, mert van, amikor nap közben 9-10 órákat is külön vagyok. Amint mellette vagyok, az összes ilyen fantáziálós tünet megszűnik 🤭

#18 Miért irigyelsz minket? Nálunk is ugyanígy van.

2021. dec. 21. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!