Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válásod után házasodnál újra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásod után házasodnál újra, vagy elég volt egyszer?

Figyelt kérdés
Csalódtál a házasság intézményében?

2021. dec. 6. 16:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem voltam még házas, de nem is szeretnék házasságban élni. Ha két ember kellően gerinces és becsületes, hosszabb távon is ki fognak tartani egymás mellett, nem fognak az első akadálynál meghátrálni.

Szerintem egy sikertelen házasság után újból megnősülni/férjhez menni, esetleg gyereket, gyerekeket szülni/nemzeni önsorsrontás. Mi a a garancia arra, hogy a 2., 3. házasság működni fog? Egy bizonyos kor fölött, különösen 40 után az ember elveszti a rugalmasságát, egyre önzőbbé válik.

2021. dec. 21. 10:51
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez a 2. hazassagom. boldog vagyok benne, de ha valamiert elvalnank SOHA nem hazasodnek ossze sot egyutt se elnek senkivel.
2022. jan. 27. 14:22
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, de a házasságom akkora törést okozott bennem hogy nem, soha többé! Sőt, még nőt sem szeretnék.
2022. jan. 27. 14:49
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont úgy vagyok, mint a #23, csak nőben. A házasságom, jobban mondva az, hogy véget ért, óriási csalódás volt nekem, és innentől kezdve már mindenképpen csak egyedül szeretnék lenni és leszek is.
2022. jan. 27. 16:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem a hazassaggal semmi bajom nem volt,a vàlàs volt durva,a miatt nem hazasodnèk ujra. Es mivel a masik fèl bàrmikor előàllhat avval hogy vàlik,ìgy köszönettel lemondok az ujrahazasodasrol. Arrol nem is beszelve hogy az első is tart mèg,hiszen az eskü köt holtomig, a vàlàs csak egy papìron levő adminisztracioʻ a bürokracia utvesztőjèben. Mindenkinek szèp napot kìvanok. Tisztelettel
nov. 29. 05:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!