Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válásod után házasodnál újra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásod után házasodnál újra, vagy elég volt egyszer?

Figyelt kérdés
Csalódtál a házasság intézményében?

2021. dec. 6. 16:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
Egyszer sem házasodnék. Sajnos, a nők alkalmatlanok hosszútávú tervezésre. Ha épp valami beüt az ösztöneikbe, simán eldobnak egész családokat is.
2021. dec. 7. 04:32
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

"Ha épp valami beüt az ösztöneikbe, simán eldobnak egész családokat is."

Igen, ahogyan a hímeknél is. Amikor feláll a farkuk másik nőre, simán eldobnak egész családokat is.

2021. dec. 7. 06:06
 13/25 anonim válasza:
85%
Épp válni készülök. SOHA a büdös életbe nem megyek mégegyszer férjhez!
2021. dec. 8. 08:51
 14/25 anonim ***** válasza:
49%
#12: Nem jellemzo. Ha felall a farkuk, sunyiban dugnak parat. A csaladot akkor dobjak el, amikor a feleseg kiallhatatlan hazisarkannya valik. (Amibol itt van is jo par, tekintve, hogy a kerdesre adott hasznos valaszom 0%-on all, de egy buta es sertodott beszolas felpontozasra kerult. Az a csoda, hogy az itteni noket valaki elvette.)
2021. dec. 8. 09:07
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

"Ha felall a farkuk, sunyiban dugnak parat."

Mondjuk az én értelmezésemben ez egyenlő azzal, hogy eldobja a családot, mivel pontosan azt kockáztatja, hogy széthullik. Ha ugyanis megtudom, ott nem lesz visszaút.

2021. dec. 8. 09:59
 16/25 anonim ***** válasza:
#15: Mindket nem felrelep. A kulonbseg annyi, hogy az egyik nem jellemzoen mindent is dob. A masik nem.
2021. dec. 8. 11:22
 17/25 anonim ***** válasza:
Magától nem, de ha lebukik, ugyanaz az eredmény.
2021. dec. 8. 11:58
 18/25 anonim ***** válasza:
11%

Soha többé nem élnék nővel egy fedél alatt!!! Laza alkalmi kapcsolatok, szex kapcsolatok, vagy ünnepekre meglepném magam vmi álomrestű prostival.

Teljesen önellátó vagyok, meg van az egzisztenciám, a jég hátán is megélek.

2021. dec. 8. 22:08
 19/25 anonim ***** válasza:
95%

Nem házasodnék újra, mondjuk nekem nem a házassággal van bajom. Párkapcsolatot nem akarnék többet, semmilyen formában.

40N

2021. dec. 12. 13:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
19. Én férfi létemre mondom ugyanezt. Fiatalon, naivan persze hogy az ember elképzeli a szép jövőt. A párkapcsolat is extrém kitartást kíván meg, még ezzel sem lenne baj. Engem az bánt, hogy pár év alatt megszűnik a férfi és a nő. Piszkosul megalázó azt érezni, hogy valami selejtes tizedrangú ember vagyok, persze mint gazdasági szövetség úgy jó vagyok. Ezt átéltem már kétszer, köszönöm harmadszorra nem kérek belőle. 40 felett meg már szinte mindenki érdekek mentén akar kapcsolatot. Na abból meg pláne nem kérek!
2021. dec. 13. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!