Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők akik megvonjátok a férjétő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik megvonjátok a férjétől a szexualitást, miért teszitek?

Figyelt kérdés
Sok rémtörténetet láttam hallottam mostanában. Ahol a feleség már nem akar semmit. Csak elvan mint a befőtt. Rendes dogozó férfiakról is azt hallom hogy az asszonynak már nincs kedve. Nektek nem hiányzik a dolog?

#szex #Asszony nem akarja
2021. nov. 15. 15:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
4. Aha tehát hülye aki gyereket csinál, nos értem.
2021. nov. 15. 15:45
 12/23 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező! Te incelfej vagy, vagy chadfej, ezt szeretném én mihamarabb megtudni kedves Kérdező! Enélkül nem tudok már a mai világban érdemben segíteni.
2021. nov. 15. 15:45
 13/23 A kérdező kommentje:
12. Nekem mi közöm van ehhez a hülyeséghez? Azok az izék nem is szexelnek.
2021. nov. 15. 15:47
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
Nekem meg azt mesélte a nagymamám, hogy olyan szegények voltak, hogy nem volt fa és a fejükkel csapkodták a ruhát a patakparti sziklákon.
2021. nov. 15. 15:49
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Én olyan almás pitét akarok sütni, mint az amerikai mesékben, aminek az illatától röpköd mindenki.
2021. nov. 15. 16:07
 16/23 anonim ***** válasza:
69%
Valaki tud jól bevált diétás sütireceptet? Most csináltam zablisztből muffint, de olyan, mintha a macskáim odaszartak volna a tepsire. Hiába raktam bele élesztőt, nem jött fel. :(
2021. nov. 15. 16:10
 17/23 anonim ***** válasza:
62%
Zablisztből inkább töményebb dolgok sikerülnek jól. Nem igazán kel meg. De nagyon finom a kókuszgolyó belőle :)
2021. nov. 15. 16:14
 18/23 anonim ***** válasza:
57%

17! Köszi, holnap kipróbálom ezt is! :)

Láttam most egy videót, hogy botmixerrel pépesítenek banánt, öntenek rá keserű kakaóport és abból csinálják a kókuszgolyót. Az sem lehet rossz.

2021. nov. 15. 16:19
 19/23 anonim ***** válasza:
44%

Jól hangzik! :)

Amúgy nekem ez jött be zablisztből nagyon: [link]

Csak nádcukor helyett eritrittel csinálom :D

2021. nov. 15. 16:32
 20/23 anonim ***** válasza:
65%

Ha a zabpehelyliszt is játszik, ezt a receptet melegen ajánlom:

[link]

Nekem a nagymamám nem mesélt édességekről, ő arról mesélt, hogy majdnem megerőszakolták az orosz katonák. Szegénykémet nem irigyeltem a fiatalkoráért :(

Az állampapír csak akkor jó ötlet egyébként, ha hosszú távú befektetésben gondolkodsz, ha rövid időn belül szeretnél magas hozamot, akkor kénytelen vagy rizikósabb ügyletekbe belevágni, tőzsdén vagy akár kriptóban.

2021. nov. 15. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!