Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik megvonjátok a férjétől a szexualitást, miért teszitek?
Figyelt kérdés
Sok rémtörténetet láttam hallottam mostanában. Ahol a feleség már nem akar semmit. Csak elvan mint a befőtt. Rendes dogozó férfiakról is azt hallom hogy az asszonynak már nincs kedve. Nektek nem hiányzik a dolog?#szex #Asszony nem akarja
2021. nov. 15. 15:08
11/23 A kérdező kommentje:
4. Aha tehát hülye aki gyereket csinál, nos értem.
2021. nov. 15. 15:45
12/23 anonim válasza:
Kérdező! Te incelfej vagy, vagy chadfej, ezt szeretném én mihamarabb megtudni kedves Kérdező! Enélkül nem tudok már a mai világban érdemben segíteni.
13/23 A kérdező kommentje:
12. Nekem mi közöm van ehhez a hülyeséghez? Azok az izék nem is szexelnek.
2021. nov. 15. 15:47
14/23 anonim válasza:
Nekem meg azt mesélte a nagymamám, hogy olyan szegények voltak, hogy nem volt fa és a fejükkel csapkodták a ruhát a patakparti sziklákon.
15/23 anonim válasza:
Én olyan almás pitét akarok sütni, mint az amerikai mesékben, aminek az illatától röpköd mindenki.
16/23 anonim válasza:
Valaki tud jól bevált diétás sütireceptet? Most csináltam zablisztből muffint, de olyan, mintha a macskáim odaszartak volna a tepsire. Hiába raktam bele élesztőt, nem jött fel. :(
17/23 anonim válasza:
Zablisztből inkább töményebb dolgok sikerülnek jól. Nem igazán kel meg. De nagyon finom a kókuszgolyó belőle :)
18/23 anonim válasza:
17! Köszi, holnap kipróbálom ezt is! :)
Láttam most egy videót, hogy botmixerrel pépesítenek banánt, öntenek rá keserű kakaóport és abból csinálják a kókuszgolyót. Az sem lehet rossz.
19/23 anonim válasza:
Jól hangzik! :)
Amúgy nekem ez jött be zablisztből nagyon: [link]
Csak nádcukor helyett eritrittel csinálom :D
20/23 anonim válasza:
Ha a zabpehelyliszt is játszik, ezt a receptet melegen ajánlom:
Nekem a nagymamám nem mesélt édességekről, ő arról mesélt, hogy majdnem megerőszakolták az orosz katonák. Szegénykémet nem irigyeltem a fiatalkoráért :(
Az állampapír csak akkor jó ötlet egyébként, ha hosszú távú befektetésben gondolkodsz, ha rövid időn belül szeretnél magas hozamot, akkor kénytelen vagy rizikósabb ügyletekbe belevágni, tőzsdén vagy akár kriptóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!