Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg előbb utóbb tönkre fog így menni a házasságunk?
A kezdetektől fogva a gyerekünkkel alszok egy szobába
hát akkor ne csodálkozz!
21: igazad van és én is így gondolom a férfi nyissa ki az ajtót a nőnek hogy ki tudja vinni a borondjeit azt mehet is.
Én csináltam ilyet, nem bántam meg, így nem kellett néznie hogy dolgozom meg zabalok.
A gyerekkel alvas szerintem is nagy hiba, hugom is mondta, hogy igen szarabb, hogy fel kell kelni, de ebbol nem volt hajlando engedni, a gyereknek meg kell szoknia, hogy lefekves elott van kis simike-puszika, de egyedul aludjon.
Eredmeny: az alig egy eves kislanyt 2-3 honapos kora ota 5 perc altatni: lerakja, puszika, kicsi enekelgetes, es szepen elaltatja sajat magat. A 3 eves kisfiunak meg elolvas egy meset, enekel neki egyet, betakargatja, puszika-simike, es kesz. Ez sem tobb negyed oranal.
Persze a ferj sem valami szuperul kezeli a helyzetet, az is igaz. Kompromisszum kellene, nem tudom, hogy hajlandoak lennetek-e ra.
26-os osanya megerkezett :D :D
Nem attol erzi magat biztonsagban egy baba, hogy este anyuka ott alszik mellette. Sot, a babanak is jobbat tesz egy, a lehetosegekhez merten kipihent anya, mint egy idegroncs, aki elore fel, hogy vajon ma 2 vagy 3 oraig tart elaltatni a gyereket.
Masreszt - de ez csak az en velemenyem - manapsag sok csalad forditva ul a lovon. A gyerek szuletese utan maximalisan a csalad idomul a gyerekhez, ami nem egeszseges. Persze rengeteget valtozik egy hazaspar elete gyerekvallalas utan, de alapvetoen a gyereknek kell bekapcsolodnia a csalad addigi eletebe, nem pedig forditva. Nem o szabja meg a hatarokat, hanem a szulok.
Alvasnal is, egesz nap ott van anyuka a gyerekkel, az este, az ejjel hadd jusson mar 100%-ban a hazastarsnak. Meg ha alszanak is, elotte kicsit lehet beszelgetni, osszebujni, ha olyan a hangulat szexelni. En is total ideges lennek, ha meg ezt a picit sem kapnam meg a felesegemtol, mint notol.
Nem normális egy 16 hós gyerek mellett alukálni, szóval ne csodálkozz, hogy a férjed eőbb-utóbb dobbant.
Normális házasságban ez úgy működik hogy a gyereknek külön szoba, és hogyha éjjel megébred, akkor átmegy anyuka, de nem az, hogy másfél éve nem is alszik a férjével.
Lepontozhatsz ;)
Majd mindjárt jönnek a vér anyák. hogy egy anya nem szexgép, meg különben is egy férfi ne akarjon semmit, mert az már szexuális zaklatás. Ezért van ennyi hulladék házasság is többek között. Anya lettem, te meg már csak arra kellesz, hogy szolgáld a családod, dolgozz, segíts, hozz pénzt. Mennyire ez van nálunk is. Persze én lennék a szemét, ha rámennék egy nőre.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyit ártanak az ilyen pszichopata nők a férfi önbecsülésnek is. Csak a gyerek! Nekem meg elegem lesz ebből, aztán nekem meg csak a nők. Annyira vicces tud lenni, amikor fél év szexmegvonás után egészséges férfi létemre felhozom a témát, és a fejemhez vágja hogy nekem mindig csak ezen jár az eszem! :D Letelik ez a hónap, ha máshoz nem is, de prostihoz el fogok menni, ez már eldöntött tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!