Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne menjen tönkre a házasságunk?
Házasság előtt pár hónappal össze költöztünk, közel anyósékhoz. Akkor azt hittük jó lesz. A házasság szervezésekor kimutatták milyenek, folyamatosan bántottak. A kapcsolatunk miattuk sokszor vitába torkollott. Majd javulni látszott a helyzet, elfogadták azt, hogy együtt maradunk bármi is lesz, terhes lettem. Eleinte rosszul fogadták majd örültek. A helyzet elfogadható de én már szeretnék költözni vagy házat venni mert anyagilag tudnánk csak a férjem hezitál. De 2 éven belül szeretnék végleg erre pontot tenni. Addig keresgélünk.
2 év telt el a kapcsolatunk átlagos,van jobb rosszabb periódus szeretjük egymást és úgy éreztük jöhet a második. Anyósékkal is össze szoktunk úgy ahogy. A férjem viszont mióta terhes lettem pedig ő is nagyon akarta, bunkó velem időnként. Bánt szavakkal és nem értékel. A szex megszűnt egy ideje, folyton nyomkodja a telefonját. Ha meg közeledik pont akkor mikor brutálisan hányingerem van. Én úgy érzem mindent megteszek amit tudok. A fiunkkal egész nap én vagyok, vezetem a háztartást, főzök minden nap.Amit szeretne megteszem. A férjem most otthonról dolgozik plusz december felében is sokat volt otthon, szabi stb de semmi gyengédebb szó, vagy romantikus este.
El vagyok keseredve, félek mert mintha nem is ő lenne. Napok óta veszekszik velem kiabál és rossz nekem.
Mi történt vele? Mit tehetnék?
Szeretem nem válni szeretnék csak helyreállitani ami tönkre ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!