Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg előbb utóbb tönkre fog így menni a házasságunk?
Hát igen, sajnos anyóshoz szülni eléggé meggondolatlan dolog volt. Egy házaspárt ismerek, akik így vállaltak gyereket. Az ő házasságuk kibírta, de borzasztó stresszforrás az "instant anyós".(egy lépcsővel arrébb már ott is van)
Persze ettől még a férjed lehetne támogató. (főzés / takarítás / munkahelyi stressz lekezelése ahelyett, hogy azzal is téged terhel stb.)
A leírás alapján te egyedül vagy ebben a házasságban az anyósod és a férjed ellen.
Nagyon rosszul csinálod. Én még a rántást is lehúztam a tűzről, ha szeretkezni támadt kedvünk.
Nem helyezzük a férj elé az apát. Maradj nő!
Szeretni ne légy fáradt. Hamar kiáll a szekérrúd, ha a gyerekre hivatkozva hanyagolod a férjedet.
Nem keverjük a dolgokat. Ketten együtt a gyerekért.
Ketten együtt egymásért.
Sajnos magad is leírtad nem vagy nő csak anya!
Legyél nő!! Különben elveszíted a férjed ! Senki sem szereti a momzillákat! Ha szerencséd van még vissza tudod ezt fordítani!
Nálunk ugyanez volt. Megszületett a gyerek, szex zéró, anya és apa lettünk. Tök érdekes volt, hogy milyen gyorsan megszűntem férfi lenni a szemében. Minden elmaradt. Se érintés, se csók, se semmi. Aztán idővel azon kaptam magam, hogy már nem is tudok, nem is akarok férfi lenni nála. Persze a családot maximálisan kiszolgáltam. 3 év szexmentes házasság után rommá csaltam, addig egy tök normális férfi voltam. Elköltöztem otthonról, nem váltunk el. Teljesen lesülyedtem emberileg, elkezdtem cigizni, inni. Rongy nőkkel dugok, a jó munkahelyemet otthagytam, link alkalmi munkákat csinálok. Azt érzem hogy megszűntem férfi lenni, nem találom magam. Annyira tönkretett az a 3 év, hogy mindenféle prostival meg alkalmi r*banccal összeállok hogy bebizonyítsam hogy férfi vagyok szexuálisan, de mindig a feleségem hozzáállása jut az eszembe, mint egy trauma. Nagyon bánt hogy végig mellette voltam mindenben, és mint egy leprást úgy kezelt. Nem volt már nevem még akkor sem, ha csak ketten voltunk. Apa, így szólított akkor is. Én közeledtem, ő meg kifogásokat keresett. Állandóan csak a kifogások. A végén összetörtem a fél házat, majd elmentem.
Egyébként egy jól kereső programozó voltam, de a rengeteg idegbetegség miatt képtelen voltam folytatni. A megcsalás some volt opció, de 3 év után már nem bírtam sem testileg, sem lelkileg. 3 év szexmentesen és házasságban. Nem értette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!