Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tükrözik az embert a facebookos megosztásai?
Panaszkodik a házasságára, az életére, hogy túl lapos, szürke. De a másik oldalt nem hallottam.
Viszont nem csak a beszélgetéseink, de a facebookos megosztásai alapján is mély érzésű férfinak tűnik.
Akkor lehet, hogy valóban a feleség hibás, és ő egy rendes ember lenne, jó férj? Csak megfelelő társ kellene mellé?
Vagy olyan nincs, hogy csak az egyik fél hibás egy lapos házasságban?
Főleg olyan, hogy a feleség?
Kíváncsi vagy rá, hogy milyen ez a férfi valójában?
A fb-on bárki bármit tud hazudni. Az új punciért is le tudják hazudni a csillagokat.
Nézd meg azt, ahogy azzal bánik, akiről azt mondta, hogy élete szerelme, és együtt fognak megöregedni. Kibeszélni, lejáratja, hátha megesik rajta a kis pu...izé..szíved, és viszel egy kis színt meg izgalmat a szürke hétköznapokba. Módszeren, tudatosan, és rutinosan késziti elő a megcsalást. Remélem, arra is panaszkodik, hogy a felesége ok nélkül féltékeny.
Te meg ne legyél már ennyire naiv! Mint egy hormonháborodott 12 éves.
Igen, a felesége egy harpia, a férj tökéletes. Végső elkeseredésében oszt meg panaszkodó posztokat nyilvánosan.
Ezt akartad hallani?
"megosztásai alapján is mély érzésű férfinak tűnik."
Az ilyenek csak erzelgosek.
Amit a 12 írt, hogy hogy bánik a feleségével, az jó.
13. Érzelgős. Hasonló.
Kérdezhetem úgy is, hogy aki érzelgős, lelkizős...
De nem kell támadni. Nem akarok semmit hallani. Válaszokra vagyok kíváncsi.
Csak annyira, amennyire téged jellemez ez a kérdés, és az, hogy a férfi és a felesége után kutakodsz a facen, hogy igazolást keress. Miért, ha tényleg szürke és lapos az élete, akkor jogos, hogy félrelép, és boldogan leszel szerető? Vagy te inkább egyből szét is vered a családot, és váljon is el érted?
El kell, hogy keserítselek. A házasság nem arról szól, hogy szórakoztatod a másikat, mert ha unatkozik, akkor megy máshova. Az a kabaré, kiscicám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!