Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tükrözik az embert a facebookos megosztásai?
Panaszkodik a házasságára, az életére, hogy túl lapos, szürke. De a másik oldalt nem hallottam.
Viszont nem csak a beszélgetéseink, de a facebookos megosztásai alapján is mély érzésű férfinak tűnik.
Akkor lehet, hogy valóban a feleség hibás, és ő egy rendes ember lenne, jó férj? Csak megfelelő társ kellene mellé?
Vagy olyan nincs, hogy csak az egyik fél hibás egy lapos házasságban?
Főleg olyan, hogy a feleség?
Én már lassan 10 éve azt vallom, hogy amit a facebookon valaki megoszt a magánéletéről, legyen férfi vagy nő, az jó esetben egyoldalú leírás, többnyire inkább egyszerűen hazugság.
Nem vonnék le messzemenő következtetéseket egy facebook posztból, kérdező.
Nekem ez megdöbbentő, hogy van élő ember, aki fb-kal és társaival foglalkozik és ebből gyárt magának párkapcsolati problémát… 🤦🏼♀️
Ha érdekel valakinek a személyisége, tölts el vele időt, ha a párod az illető, bízz benne, tök mindegy, kit lájkol, ha nem posztol semmit, nem titkolózik, csak nem tölt el időt a semmivel.
Muszájból van profilom. Hasznát is veszem, specifikus csoportok tagja vagyok, kell az info, a segítség és én is szívesen segítek, ha tudok.
Sok családos profiljára rálátok, munkahelyi ártalom.
Azt látom, hogy ahol a nőnél sorjáznak a műtermi családi fotók,életbölcsességek, ott labilis vagy befásult a párkapcsolat.
Nyári posztok a családdal, itt voltunk, ott voltunk, a szomszéd meg meséli, hogy már alig várták a sulikezdést, mert megőrültek a gyerekektől a szülők. XD
Állatos posztok tömkelege, életbölcsességek megosztása-unatkozó, lapos kapcsolatban élő nő.
Van olyan nő, akinek kb. egyetlen szórakozása a face. Aktív, sok saját poszt, de attól még rendben van otthon minden.
Olyan is van, aki napi szinten nyomja a posztokat,megy a vicceskedés, jófejkedés, a gyerek meg el van hanyagolva érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!