Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Baj az ha a férjem még csak 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha a férjem még csak 1 nővel feküdt le egész életében?

Figyelt kérdés
A férjem 39 én 33. 13 éve vagyunk együtt. Az egyetemen ismertem meg, azt hittem volt már neki más... a kapcsolatunk elején elmondta.... de igazaból most kezdtem el parázni ezen. Hogy majd pár év múlva rájön, hogy ez probléma. Felajánlanám neki, hogy egy időre legyen nyitott a dolog, de csak emiatt...

2021. okt. 24. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%

Nem ezen múlik hogy valaki megcsal-e valakit, de az tény, hogy

egy bizonyos idő után, azért ez a gondolat izgató lehet olyan

valakinek,akinek csak egy partnere volt addig, hogy milyen lehet

mással...Ha valaki nem született megcsaló, akkor legtöbbször

azért történik meg egy hosszú kapcsolat után, mert izgató

egy új partner, és ha adódik lehetőség, ember legyen a talpán

aki ellen tud állni neki.

2021. okt. 26. 10:13
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Miért kell ott drámát keresni ahol nincs? Nem értem. Inkább örülj annak amid van, ahelyett hogy más karjába löknéd a férjedet. Halál feleslegesen parázol, ha a férjed nem mutat jeleket arra, hogy ez neki gondot okoz. Esküszöm nem értem az ilyen nőket, akik mindenből problémát kreálnak.

Az én férjem is csak velem feküdt le életében . És? Ha neki ezzel gondja van, nem akart volna 22 éves korában feleségül venni, mégis megtette. Okos férfi, mindig tudta mit akar. Az elmúlt 11,5 évben ez nem változott, szeret megbecsül, kedves, imadnivaló, és soha nem akart mást. Mióta ő van nekem, én sem akarok mást. Szeretjük egymást. Élvezzük a közös életünket.:)

Tedd azt te is, legyél a férjeddel, és ne generáld a feszültséget!

2021. okt. 26. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
#12 majd rájössz ;)
2021. okt. 29. 07:29
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
Igen baj, úgyhogy küldd el hozzám
2021. okt. 29. 10:31
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

12-es,Annyira nem lennék magabiztos, az enyém 25 évnyi hűség után

csalt meg, mert akkor jött az új ,a friss, a lehetőség.Szóval még van időd.

És mielőtt azt mondanád hogy téged mennyire szeret,hát engem is szeretett

előtte, 25 évig.

2021. okt. 29. 14:47
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

Miért kell drámázni úgy ha nincs is semmi probléma a kapcsolatban?

Egyébként néhány válaszoló rettenetesen ostoba dolgokat hányt ide, 25 éves vagy több éves kapcsolatban sem csalnék meg senkit, az év nem kifogás aki olyan pár hónap után is megcsalhat attól függ patkány e vagy sem.

2021. okt. 29. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

15. Ezek szerint téged mégsem szeretett úgy ahogy hitted. Plusz aki 25 év után csalt meg, az 1000%, hogy nem akkor tette meg először. Erről ennyit.

Nem minden férfi olyan mint a te palid.:)

És emellett ez nem az együtt töltött idö és vagy kor függvénye, hanem a személyiségé.

Sajnálatos ha téged megcsaltak és ezért meg vagy keseredve, de attól hogy a te palid megcsalt, engem még nem fog az én férjem.

Te csak azért írsz ilyeneket, mert savanyú a szőlő. Szánalmas.

2021. okt. 29. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem savanyú,csak leírtam hogy én hogy jártam.

Senkiről nem tudhatod mennyire szeret,hiába hiszed te hogy a te palid más.

Majd ha 20 év múlva is ezt tudod mondani,akkor oké.

Szánalmas az,aki olyan önhitt mint te.

2021. nov. 19. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!