Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az, hogy a férfi férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy a férfi férfiként viselkedik, annak hány százalékát teszi ki a szexuális kisugárzás és a szexualitás?

Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Úgy hogy érezteti velem, mindenben támogat, mellettem van, számithatok rá. Meghallgat, segít mindenben, nem elnyom, hanem igazi társként kiáll mellettem, és tudja, hogy én is ezt teszem. És igenis lehet valaki férfiasabb az átlagnál sorbanállás közben is, ha olyan a kisugárzása. Kihúzza magát, nyitott a külvilágra, nem a cipője orrát bámulja leeresztett vállakkal, sugarzik belőle az erő és a magabiztosság, ami meg is van benne.
2021. okt. 26. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:

11.

És ezek kölcsönösek? Sokszor olvasni ezt a leírást az igazi férfi/nő "definíciójaként", a kérdés, hogyha ez esetleg egyoldalú, az nem szolgalelkűség? (Mindkét nem esetében, természetesen)

2021. okt. 26. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kölcsönös, ellenkező esetben eleve nem nevezném párkapcsolatnak.
2021. okt. 26. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Fordítva: attól vonzó egy férfi, ahogy viselkedik. Pl. ahogy tartja magát, gesztikulál, jár, beszél, néz. Nem kell egy macsóra gondolni, de ahogy gyanús, amelyik jobban riszálja magát, hogy nem egymást keressük, úgy kevésbé vonzó, aki össze van esve, szét van folyva vagy el akar bújni. Nőből egyébként szerintem ugyanez lehet. Látszik, ha valaki értékesnek tartja és felvállalja magát, illetve nyitott a kommunikációra.
2021. okt. 30. 08:02
 15/16 anonim ***** válasza:
14! Baromság! lehet egy férfi akármilyen férfias -bármit is jelentsen ez- ha ronda. ugyanígy lehet ő a világ legmelegebb lányos pasija, ha jóképű.
2021. okt. 30. 10:00
 16/16 anonim ***** válasza:
15 A környezet visszajelzései persze visszafelé is alakítják a személyiségünket.
2021. okt. 30. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!