Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tesztel vagy miért viselkedik így? Nem tudom eldönteni melyik az igazi énje.
Figyelt kérdés
Van pár hónapja egy pasim, de chaten keresztül ha fáradt szokott sértő dolgokat írni. Telefonbeszélgetés alatt meg élőbe kedves. Egyszer feküdtem le vele.2016. júl. 28. 11:58
1/8 anonim válasza:
milyen sértő dolgokat szokott írni?
én több téren tapasztaltam már, hogy chaten sokszor félreértik amit írok, mert nincs hangsúly! mindenki a saját hangsúlyával értelmezi és emiatt sok félreértés történik...
23F
2/8 A kérdező kommentje:
Lehetetlen félreérteni amiket ír sokszor megalázva érzem magam emiatt. Mindig azt írja, hogy az igazat írja amit gondol. Élőbe és telefonba soha nem sért meg.
2016. júl. 28. 12:14
3/8 anonim válasza:
Majd kesobb eloben is meg fog serteni. Az egyik legrosszabb fajta aki azt mondogatja hogy "o csak az oszintet mondja"
4/8 anonim válasza:
Mert egy gyökér, és nem meri a szemedbe mondani, amit gondol. A szemedbe nézve mondani gyáva, de szerintem jó vagy neki játszani.
6/8 A kérdező kommentje:
Mivel nincs munkahelyem ezért nem csinálok semmit. Meg ha elmegyek valahova akkor pasikat nézegetek meg szoknyába nincs mit mutogatnom. Általába akkor ír ilyeneket amikor tudja , hogy megyek valahova. Sokszor úgy érzem , hogy féltékeny ő ezt tagadja. Azt is érzem ilyenkor, hogy az önbecsülésemet akarja aláásni
2016. júl. 28. 16:33
7/8 anonim válasza:
Jól érzed. Az önbecsülésed rombolására játszik.
8/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem tudom mit akar ezzel elérni mi a célja. Tudja, hogy szeretem és nem csalnám meg, ő még azt is felvetette költözzek oda hozzá.
2016. júl. 29. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!