Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek nőként? Hogyan viselkedik egy igazi nő? Miben kellene változnom?
Tudni kell rólam,hogy csendesebb típus vagyok,nem azért,mert nem merek megszólalni,csak egyszerűen nincs mondani valóm vagy nem tudok hozzászólni a témához.Azt érzem,hogy a barátnőm (barát barátnő) felsőbbrendűnek tartja magát nálam és ezért elnyomva érzem magam.Sokat mondja nekem,hogy nem vagyok nő,még csak egy "kislány" vagyok és nem viselkedek nőként.Sokat "bánt" szavakkal,de vele szemben nem merem magam megvédeni,így neki adok igazat.Segítsetek lányok,hogyan viselkedjek nőként.Nagyon szeretnék már változni.
18/L
Szerintem változnod semmiben nem kéne. Olyan értelemben, hogy nem kellene, hogy másik személlyé válj.
A barát barátnőd eszerint nem is annyira barátnő. Szerintem ezen például változtatnod kellene. Mondjuk úgy, hogy kitörlöd a telefonszámát.
Nem vagyok lány, de ha nem gond, leírom, hogy én mit látok ebben. Nekem nagyon hasonló problémám volt, tehát ez nem csak lányokra jellemző, de én úgy látom, hogy a lányoknál ez nagyon gyakori jelenség. Mindig van valaki, aki elnyom. Ez egészen ott kezdődik, hogy a szülő erre nevel. A megoldás nem egyszerű. Ezzel meg kell küzdeni.
A küzdelem legnehezebb része rájönni, hogy a bűntudatod, szégyened mások kényszerítették beléd. És teljesen alaptalan. Ezt felismerni belátom, nagyon nehéz, de sajnos nem tudok jól megfogalmazott tanácsot adni arra, hogy hogyan lehet ezt megtenni. Szerintem erre 1-2 év megy el, ha céltudatosan csinálod.
Ami viszont élethosszig tartó folyamat: miután kezdesz tisztábban látni, és önállóvá válni, látod, hogy mennyi teendő áll még előtted. Ha a céljaidat, és az ahhoz vezető utat jól meg tudod fogalmazni, az már félsiker. :) Ha hosszas küzdelmek árán le is éred őket, az pedig mámorító. És a közben lévő küzdelem és szenvedés (amit gyakran élvezni is lehet), az tanít meg élni és önállónak lenni.
Egyénfüggő, de itt van pár dolog, ami általában hozzá tartozik ehhez a fejlődéshez:
- Igaz barátok megtalálása
- Kapcsolatteremtés
- Testi érintés, szerelem
- Tanulmányi sikerek
- Szakmai fejlődés
- Pénzügyi gyarapodás
- Írás
- Olvasás
- Főzőtudomány
- Kalandok
- Szülőktől való elköltözés
Ezek azok a dolgok, amik szerintem az önállósodáshoz hozzá tartoznak. De ezeket korántsem olyan könnyű elérni, mint ahogy azt egyesek mondják. Ez egy hosszú, küzdelmes folyamat.
20/F
Először is; nem ilyen barátokra van szükséged.
Másodszor, vannak csendesebb, visszahúzódóbb lányok, ezzel szerintem nincs nagy gond. Gondolom ha találsz egy olyan embert, akivel van közös témátok, akkor megnyílsz. (ez lehet bárki, nem csak fiú). Én is hasonló vagyok, nagyobb társaságban inkább meghúzódok, de a közvetlen baráti körömben, vagy hasonló érdeklődésű emberek körében nagyon is kommunikatív vagyok :). De lehet még nem találtál ilyeneket, én is kb ennyi idősen "törtem" ki. Lett egy barátom, és megkerestem a hozzám illő társaságot (hobbi). Ezek után lett bátorságom egyetemre menni, és onnantól minden jobb lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!