Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyan felnőtt emberek akik csak 3-4 èv múlva házasodnak meg amikor nem is tanulnak? Én nem várnèk 4 hónapnál többet!
4 hónap alatt még egy kis kutyát sem tudsz ki ismerni nem ám még egy embert.. Nagy gondok lehetnek az agyadban szerintem, és vélhetően még 18-20 év körüli vagy..
szakembert javaslok a számodra mert komoly bajok vannak a fejedben .
Jól van kérdező, akkor ne várj ha találsz hozzá partnert. Sokaknak fontos hogy megismerjék lakva is a másikat, vagy hogy hogy viselkedik ünnepeken, baráti, családi körben, nyaraláson, nem várt szituációkban, esetleg bajban, stb, ezért legalább 2-3 év kell (bár szerintem inkább 5) egy házassághoz.
Hány éves vagy, és mennyi ilyen "komoly" 3 hónapos kapcsolatod volt?
"Nekem nem kevés!"
Még sok is. Az első randiról kéne bejelentkezni házasságkötésre. Másnap már vehetitek a gyerekágyat.
A szerelem nagyon sok dolgot képes elfedni. Azt is, ha fontos kérdésekben alapvetően nem illetek össze. Az első fél évben bárki könnyen meggyőzi magát, hogy igazából nem zavarják a másik zavaró tulajdonságai, és bárki könnyen tud változtatni a saját szokásain a párja kedvéért.
Mivel a legtöbb ember számára a házasság egy nagyon hosszútávú döntés, nemcsak a párja legjobb verzióját akarja látni, hanem tudni akarja, hogy mire számíthat később.
Aki ennyi idő után igent mond, annak valójában fogalma sincs, hogy mire mond igent. Lehet szerencséje, és lehet mindkét fél nagyon rugalmas és fantasztikus a konfliktuskezelésben, így nem kizárt, hogy a kapcsolat hosszú és sikeres lesz. De sokkal nagyobb a valószínűsége, ha két olyan ember házasodik össze, akik alaposan kiismerték egymást az esküvő előtt, és tudják, hogy mire számíthatnak a következő években.
A feleségemet kb.2 év után ismertem ki. Mondom ezt úgy, hogy több mint 20 éve, hogy járni kezdtünk. 6 év után volt az esküvő.
Ismerek olyat, aki 6 hónap után házasodott. Nagy egymásra találás volt, nem is húzták az időt.20-22 évesek voltak, ha jól emlékszem. Pár év elteltével kiderült, hogy a felesége rendszeresen csalja. A fiúnak utána sokkal normálisabb női voltak, ameddig tartottuk a kapcsolatot.
Én felnőtt fejjel se ugranék bele egy év után se, nem hogy néhány hónap ismerettséggel.
Kell néhány év, hogy a kapcsolat megmutassa, hogy a különböző élethelyzetek mellett is kitart. 4 hónap alatt a nevét jegyzed meg a másiknak kb. Semmi együtt élés, semmi mélypont, semmi tragédia, vagy probléma, ami megrengethetné az alapokat (amiket jóformán még le se raktatok). Ha mégis sikerül 4 hónap alatt úgy elbarmolni, hogy ezek meglegyenek, akkor pláne nem kell házasodni abban a kapcsolatban.
Hát, 4 hónap az azért necces összeházasodni. Mondom ezt úgy, hogy 2,5 fél hónap után kért meg a férjem, boldogan mondtam igent, de 1,5 év után házasodtunk csak össze.
Ebből Az utolsó fél évben már dolgoztunk és együtt is éltünk, de kellett. Nem gondoltam erre úgy, hogy azonnal rohanni kell a hàzasságkötőbe, de nem is vártunk évekig mert azt
is feleslegesnek éreztük. Én szeretem ha fokozatosan épül egy kapcsolat, és mindennek eljön a maga ideje.
Randizás- Együtt járás, majd lánykérés-jegyesség, majd összesen 1 év kapcsolat után összeköltözés-, 6 hónap együttélés, aztán házasság. Nálunk ez volt a sorrend, és semmit se csinálnánk másképp, így 11,5 év kapcsolat és 10 év házasság után sem!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!