Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért vannak olyan felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan felnőtt emberek akik csak 3-4 èv múlva házasodnak meg amikor nem is tanulnak? Én nem várnèk 4 hónapnál többet!

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 09:49
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%
Ismerkedünk. Idegennel nem szexelek.
2021. okt. 22. 10:27
 12/41 anonim ***** válasza:
24%
A szexualitás a megismerés része szerintem. Oké, 4 hónapig ismerkedtek, végre lefekszetek egymással, aztán kiderül hogy szörnyű az ágyban. Elment 4 hónap az életedből.
2021. okt. 22. 10:30
 13/41 anonim ***** válasza:
89%

Eleve össze kell csiszolódni az ágyban is, ami nehezen megy ha ismeretlen a másik és nincs bizalom. Továbbra se értem, miért kéne idegenekkel dugni. :D

2021. okt. 22. 10:37
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Négy hónap alatt még vízcsapot kinyitva szarsz hogy ne hallja a másik. Még fingani se mersz egy nagyot. Nem szól azért mert büdös vagy egy edzés után vagy mert nem tetszik neki a berendezés. Vagy hogy egész nap 30 fokon járatja a fűtést meg az áramot te meg havi 30al több számlát fizetsz miatta.

Ezek mind évek, öszzeköltözés, együtt élés után derülnek ki.

2021. okt. 22. 10:45
 15/41 anonim ***** válasza:
9%

Egy átlagos nőt 4 hónapon keresztül úgy b@sznék át a palánkon, ahogy jól esik. Ha olyan lennék.

Egy mezei szélhámos hosszú hónapokig etet nőket, mialatt lehúzza őket millió forintokkal. És hisznek neki, hogy el fogja venni őket.

2021. okt. 22. 10:46
 16/41 anonim ***** válasza:
79%
A szex soha nem jó azonnal, hisz nem ismered a másikat, nem tudod, mit szeret. Magamat viszont ismerem annyira, hogy tudjam, ha idegennel kell szexelnem, az kényszer lenne, és utána nem ismerkednék tovább.
2021. okt. 22. 10:54
 17/41 anonim ***** válasza:
49%
Ok kérdező. De ha 4 hónap ismeretség és majd házasság után el mersz válni.. akkor elverlek mint szódás a lovát. így is akarsz még házasodni?
2021. okt. 22. 11:30
 18/41 anonim ***** válasza:
62%
16 - első alkalommal lehet hogy bénáztok egy kicsit, de így is sok mindent le lehet szűrni belőle. Második harmadik alkalommal meg még inkább.
2021. okt. 22. 11:33
 19/41 anonim ***** válasza:
13%
Én csak 10 év után házasodtam :D
2021. okt. 22. 11:56
 20/41 anonim ***** válasza:
92%

Mert nem mindenki szeret elhamarkodott döntéseket hozni. 4 hónap alatt még a rózsaszín köd sem múlik el.

Persze akinek a házasság semmit nem jelent, mert majd úgyis max elválik, annak könnyű. A mai világban nem értem mi visz rá valakit, hogy egy kb idegennel házasodjon (mert 4 hónap alatt senkit nem lehet megismerni), de te tudod.

2021. okt. 22. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!