Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyan felnőtt emberek akik csak 3-4 èv múlva házasodnak meg amikor nem is tanulnak? Én nem várnèk 4 hónapnál többet!
Eleve össze kell csiszolódni az ágyban is, ami nehezen megy ha ismeretlen a másik és nincs bizalom. Továbbra se értem, miért kéne idegenekkel dugni. :D
Négy hónap alatt még vízcsapot kinyitva szarsz hogy ne hallja a másik. Még fingani se mersz egy nagyot. Nem szól azért mert büdös vagy egy edzés után vagy mert nem tetszik neki a berendezés. Vagy hogy egész nap 30 fokon járatja a fűtést meg az áramot te meg havi 30al több számlát fizetsz miatta.
Ezek mind évek, öszzeköltözés, együtt élés után derülnek ki.
Egy átlagos nőt 4 hónapon keresztül úgy b@sznék át a palánkon, ahogy jól esik. Ha olyan lennék.
Egy mezei szélhámos hosszú hónapokig etet nőket, mialatt lehúzza őket millió forintokkal. És hisznek neki, hogy el fogja venni őket.
Mert nem mindenki szeret elhamarkodott döntéseket hozni. 4 hónap alatt még a rózsaszín köd sem múlik el.
Persze akinek a házasság semmit nem jelent, mert majd úgyis max elválik, annak könnyű. A mai világban nem értem mi visz rá valakit, hogy egy kb idegennel házasodjon (mert 4 hónap alatt senkit nem lehet megismerni), de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!