Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az új szokásról hogy boldog boldogtalan összeházasodik akar pár hónap ismeretség után is a támogatás miatt? Csak szerintem elkeserítő?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 10:41
11/15 Ypszilon1980 válasza:
Nem lekeserítő, ő dolguk. Viszont ezek a kapcsolatok általában nem hosszú életűek és a támogatásokat, hitelt váláskor vissza kell fizetni.
12/15 anonim válasza:
egyike orbán bűneinek... belekényszeríti a népet, mert másképp nem jutsz lakáshoz, adómentességhez, nem engedik el a diákhitelt stb. ezért sokaknak a házasság a kiút... sztem sok esetben zsákutca.
lesz itt sok válás is majd nemsokára...
13/15 anonim válasza:
Ez Mo. társadalmát mutatja be, ami "fejlődik"...
Bocs, jobban teljesít:).
14/15 anonim válasza:
Szerintem is elkeserítő. Nyilván senki nem jódolgában akar egy ilyen zsákbamacskába beleugrani. Akkora lakhatási válság van az országban, hogy sok fiatalnak nem nagyon van más esélye lakáshoz jutni (tudom, miért nem lett IT-s vagy mérnök).
Lesz majd nagy bukta pár év múlva. Sajnálom őket.
15/15 anonim válasza:
Személyesen egy ilyet sem ismerek. De lehet, hogy a statisztikában más van, csak én lakom normális környéken, intelligens emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!