Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek hogy rokonaitok barátaitok beleszóljanak a házasságotokba?
Én inkább csak azt az egy tanácsot adnám,hogy figyelj oda ki mit mond.
És gondolkodj el rajta!
Az embernek azért van családja és barátai,hogy támogassák. Nyilván nem azért,hogy helyetted döntsenek el mindenről.
De azért,ha több helyről egy témában ugyanazt vagy hasonló véleményt hallasz,akkor az több ,mint elgondolkodtató.
Utolsó akkor hol marad az ember szabad akarata?Ez inkább azt sugallja mindenki érdekét óhaját és irányítását el kel fogadni.Azért van két ember szerintem együtt amít az elötted szólok is elmondták hogy ők döntsenek az életükről és nem egy barát és a kedves család.Föként akkor hogyha mint iram mindenki csak a saját önös érdekét nézi
Ezt kéne nekünk kiszolgálni!!!
Látom nem érted,amit írtam!
Én sem szeretem,ha más úgy gondolja,hogy jobban tudja nekem mi a jó,de azért ha 3-4 helyről azt a véleményt hallom pl,hogy kihasznál a párom vagy neveletlen a gyerekem vagy nem vezetek biztonságosan vagy tényleg bármilyen hétköznapi dolgot említhetnék...
Akkor sem kell azt tennem,amit mások mondanak,de esetleg elgondolkodhatnék,hogy talán elfogult, elvakult vagyok..
Szerintem kicsit sarkosan gondolkodsz.
Nem lehet könnyű veled mégcsak beszélgetni sem,ha ennyire nem látsz mást,csak a saját véleményed.
Senki nem mondta,hogy csináld azt,amit mások mondanak,sem azt hogy minden úgy jó ahogy mások mondják és neked ne legyen szabad akaratod.
Egy egész egyszerű gondolatra is úgy reagálsz, mintha bárki is megfoszthatna a döntés jogától.
Beszélj kevesebbet és gondolkodj többet!
Ez legtöbbször egész jól beválik.
Nem kell úgy élni,hogy az anyád,anyósod, bárkid majd megmondja,hogy te hogy csináld.
Csak hallgassd végig és próbáld meg látni az ő szemszögéből is a helyzetet.
Attól még te döntesz.
Sokkal inkább elfogadnak,ha tudsz egy adott helyzetről beszélgetni, érvelni a véleményed mellett,ha ez megy kulturált formában is.
Szerintem sokkal fontosabb nyitottnak maradni,mint mindenáron érvényesíteni az akaratunkat.
Szerencsére tényleg hogy írtad van szabad akarat.Elég vacak dolog lehet némely embernek ezt elfogadni.Nem értettél te sem engem csak csak arra voltam kíváncsi hogy más engedi hogy irányítsák és bele szóljanak az életébe.-Rartad kívül egyértelmű NEM jött.Gondolom te is szerettél volna már beleszólni más életébe és
falnak ütköztél ezért érint ilyen kellemetlenül amít írtam .Nekem is van egy jó tanácsom annak aki ezt teszi, a maga életét kormányozza és a saját életében válykájjon!!!mindenkínek van talán ott mit söprőgetni!!
mindenhol van egy nagy adag szemét. amít aztán a szönyeg alá szeret elrejteni.Szentnek mutatja magát.
Tudod én nem kérek senkítől se kalácsot sem tanácsot
Így senki nem szabhatja meg hogy hogy éljünk.Van olyan családtag akí ezt nehezen emészti ő problémája Egyértelmű ahogy te is írod és az efféle embereket boldoggá tenné ha néma.maradna az aki így gondolkodik.Fogad el te is hogy veled sem kel egyet érteni!!
Ha még olvasod utolsó a kérdésemet.Lásd milyen szótfogadó vagyok.A párommal sokat gondolkodtunk.Természetes egyes embeknél a család támogatása címszó alatt azt tenni hogy egy centrifugába teszik a családtagot és kicsavarják akkor egy másodpercre jó ember ês ezt szeretnék ismételni a végtelenségig.Ha nem úgy van rugdalóznak(Szabad nekik)
Nem számít nekik hogy a másiknak esetleg nem ez az álma. a jó ég tudja miből gondolják úgy hogy mégis minden őket illeti a család szent szó nevében ez telyesen rendben részükről . Szerintem ez a telhetetlenség .Ahelyett hogy élet erös emberek a családban megterentsék a vágyaikat eltartsák magukat.Csak azért is teszik ezt a boszorkány üldözést mert a családtag olyan párt választott aki nem tetszik nekik!Valószínű neki jó, másnak családba nem kel hogy jó legyen. Az évek őt igazolják.Kényszer nélkül velem van.A támogatás adható és nem kötelező!!.Ahogy fent írtad sarkos gondolkodás
Én erre azt válaszolom mindenki a maga érdekét nézi.Ez a bizonyos család is.Természetesen lehet magyarázkodni.
Úgy érezzük megérdemeljük hogy úgy kölcsük a pénzünket és ,úgy éljünk ahogy szeretnénk.MI MEGDOLGOZTUNK érte nem a családot csavartuk hogy jó legyen
Ebbe a családnak beleszólása nincs Mi sem vájkálunk senki életébe se pénztárcájában.Ahogy egyik családtag szépen fogalmazta, mindenki úgy él ahogy akar!!!Ezt nem én gondoltam ő mondta és nagyon igaz!!!Ahogy a párom szokta mondani ő így él: ha ezáltal jó, neki jó, ha kaka lessz neki lessz kaka.Nagyon igaza van.
#10, jól csinálod.
A beleszólása "hasznossága" másodlagos dolog.
Először is: nincs kompetenciája!
Egy párkapcsolatban 2-nél több ember nem helyénvaló dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!