Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan a házasságotok amilyenre vagytatok is?
Nem vágytam semmilyenre, szóval olyan..., amilyen. :) Fiatal voltam, hirtelen kellett beleugorni, jött a baba. Szerencsém volt (bár ez több annál, tudtam, h rendes srác, meg azért nem véletlen feküdtem le vele, vonzodtam hozzá), nem nevezném rossz házasságnak, sőt..
De az én képességeimmel, tudatosan sztem jobbat tudnék teremteni. Jelenleg abból főzök, ami van, ami épp véletlenül a kezembe került. Nem tudom, hogy nézzék-e tudatosan más rezeptet. Vagy inkább, ne főzzek egy ideig. Ez majd kiderul, ez sok tényezős buli, és így főleg, amikor megint csak azt mondhatom, hogy nem tudom mire vágyom.... Ez a 22-es csapdája. Ebben el leszek egy ideig... :)
Nem is akartam házasságot. De párom nagyon akarta.
Ettől függetlenül alapvetően nem olyan rossz.
Igen.
Bár nálunk van nehezítő körülmény: egy középsúlyosan sérült gyerekünk született, ami azért próbára tesz bennünket testileg és lelkileg is, de ezt leszámítva szeretjük és támogatjuk egymást, boldogok vagyunk a mi kis furcsa életünkben és ami a legfontosabb nem szűntünk meg nőnek és férfinek maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!