Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasságotokba mi fér bele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasságotokba mi fér bele, ellenkező neműekkel barátkozás, bulizás, csók, vagy féltékenyek vagytok ?

Figyelt kérdés

2021. jan. 7. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

A csók hogyan került ebbe a listába? Az egyértelmű megcsalás.

Barátkozni, bulizni lehet, ha nyíltan csinálja.

2021. jan. 7. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Néha szexelünk másik párral.
2021. jan. 7. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk a barátkozás/bulizás,de nem ismeretlenekkel, hanem ismerősökkel max ismerős ismerőseivel.

Úgy hozta az élet, hogy mindketten olyan helyen dolgozunk, ahol sok az ellenkező nemű ember. Férjem zenész/tanár, sok a kollégánő + a koncertek, én pedig nőként az építőiparban dolgozom. Nálunk bizalom nélkül nem is működhetne a házasság.

2021. jan. 7. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Minden.
2021. jan. 7. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Barátság, programozás van persze, mindkét oldalon, az teljesen oké. Megcsalás nem, azaz csók sem. Nem szokásunk barátokkal, haverokkal csókolózni. Csak egymással. Nincs okunk a féltékenységre. Bízunk magunkban, egymásban, és a kapcsolatunkban is.
2021. jan. 7. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Barátkozás mehet. De nekem például több ellenkező nemű barátom van, mint neki. Semmi extra dolgot nem csinálunk együtt, pláne mióta én külföldre költöztem éppen a párkapcsolatom miatt. Amíg nem éltünk együtt, eljártam ezekkel a barátokkal kávézni vagy sétálni, esetleg beültünk enni valahova. Ennyi volt, még csak a lakásukban se jártam, ahogy ők se az enyébmen. De nyilván ezeka találkozások a költözésemmel megszűntek, csak Messengeren tartjuk a kapcsolatot. Férjemnek két gimis lány osztálytársa van, akikkel valamennyire tartja a kapcsolatot, de nem rendszeresen. Az osztállyal évente összeülnek egy vacsira, olyankor találkozik ezzel a két lánnyal is. Nem beszélnek túl sűrűn. Én nem tiltanám pl ha néha eljárnának meginni valamit, nem zavarna de elég messze laknak a lányok, családjuk is van már így nem nagyon fér bele több.
2021. jan. 8. 00:40
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Elítélem a féltékenységet és nem vagyok rá hajlandó. Ha elkötelezem magam valaki mellett akkor bízom benne, az ellenkező neműekkel barátkozás, bulizás, vegyes baráti társasággal utazás, fesztiválozás egyáltalán nem zavar. Nyilván a csók és társai nem fér bele, nem vagyunk nyitott kapcsolatban.
2021. jan. 8. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Én népszerűtlen leszek, ugyanis én nem vagyok híve annak se, hogy állandóan féltékenységi rohamokat rendezzünk, se annak, hogy az első probléma után szakítsunk. Legyen az egy csók, egy furulya, egy nyelvlecke, egy dugás. Hűtlenség = probléma, és nem feltétlen gátlástalanság. És ha már ez így van, nem vagyunk bejjebb ha nem hagyjuk, hogy a csajunknak férfi barátja legyen, a pasinknak lány barátja. Túl szűk korlátok között, sok féltékenységgel más karjaiba lökjük a párunkat.
2021. jan. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!