Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretkezik velem a férjem? Kezd elegem lenni...
30-as éveink közepén vagyunk, gyerek nélkül, jövünk megyünk. Ő fiatalon habzsolta a nőket, én sem panaszkodtam sosem.
De pár éve nem érzem, hogy igazán kívánna, van, hogy 3 havonta szexelünk.
Azt mondja, fáradt. Tény, nehéz fizikai munkát végez, de a haverokra, bulira azért van energia. Meg az ő kívánságait lesni, kielégíteni kell. Nekem meg azt mondja, hogy csak a szexen jár az eszem. Persze, hogy azon, mikor ez nem normális szerintem. De emellett full féltékeny rám, de ha ő flörtöl, hülyéskedik, az nem baj. És tényleg nem az, de miért nem kezel engem is nőként?
Komolyan gondolkozom egy szeretőn, lenne is jelentkező bőven. Egy ismerősünkkel kicsit mélyebb lett a kapcsolatunk, sokat beszélgettünk, egyszer találkoztunk, persze semmi nem történt, de ki is derült, akkor a férjem nagyon meg volt sértődve, majdnem kidobott. Én elmondtam, hogy mi a bajom, kíváncsi voltam, más vonzónak talál-e, és kiderült, hogy igencsak vannak lehetőségeim. De én a férjemet akarom. Mit csináljak? Váljak el?
Hogy közölnéd vele a szeretődet?
Azt mondod full féltékeny.
Szétszekálná a lelked.
Mi értelme vele maradnod, ha leredukálódik a szex köztetek nullára...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!