Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretkezik velem a férjem? Kezd elegem lenni...
30-as éveink közepén vagyunk, gyerek nélkül, jövünk megyünk. Ő fiatalon habzsolta a nőket, én sem panaszkodtam sosem.
De pár éve nem érzem, hogy igazán kívánna, van, hogy 3 havonta szexelünk.
Azt mondja, fáradt. Tény, nehéz fizikai munkát végez, de a haverokra, bulira azért van energia. Meg az ő kívánságait lesni, kielégíteni kell. Nekem meg azt mondja, hogy csak a szexen jár az eszem. Persze, hogy azon, mikor ez nem normális szerintem. De emellett full féltékeny rám, de ha ő flörtöl, hülyéskedik, az nem baj. És tényleg nem az, de miért nem kezel engem is nőként?
Komolyan gondolkozom egy szeretőn, lenne is jelentkező bőven. Egy ismerősünkkel kicsit mélyebb lett a kapcsolatunk, sokat beszélgettünk, egyszer találkoztunk, persze semmi nem történt, de ki is derült, akkor a férjem nagyon meg volt sértődve, majdnem kidobott. Én elmondtam, hogy mi a bajom, kíváncsi voltam, más vonzónak talál-e, és kiderült, hogy igencsak vannak lehetőségeim. De én a férjemet akarom. Mit csináljak? Váljak el?
Tudni kéne az okát.
Sztem impotens vagy cigi vagy rossz étkezés életmod teszi ezt
Cseszd meg te!
Ezen kívül minden tökéletes a kapcsolatunkban.
"Komolyan gondolkozom egy szeretőn, lenne is jelentkező bőven." Na neeeee! Nőkén hogy a viharba tudsz szeretőt találni??? :D Na jó nem cinkellek, tedd ki a kisújjad több száz jelentkeződ lesz.
Figyu! Gondolj bele, álmaid pasijaival dughatsz. Tudod... magas, barna, izmos, jó eres vastag dákó, igazi spermazuhany! Nem valami kis cingár lábú senki, tubusos fogkrém szindrómás fütykössel. Neeeeem! Szóval kezdj el élni.
Ha nő lennék, naponta 5X dugatnám szét magam fullos pasikkal, élvezném hogy körülöttem forog a világ. Csak a szavamra várnak, az van amit én akarok és akkor amikor azt akarom. Neked ez miért nem lenne jó? A kérdésem komoly!
Miért reagálsz támadóan az első válaszra?
Jogosan oszt ki, te szeretőn gondolkozol, ami egy etikátlan és elitélendő dolog.
Ez a kapcsolat nem működik, a férjed nem szeret. Orál az mehet, de ő semmit nem tesz annak érdekében, hogy neked élvezetet nyújthasson. Mit kell ezen túlgondolni? Viszont erre nem az a megoldás, hogy megcsalod, hanem válj el tőle. Durva, hogy ezt a szádba kell rágni.
Ja, nekem írhatják, hogy cseszd meg, de én nem. Akkor elnézést.
A szerető nem titokban lenne. Ő is mondta nem egyszer, hogy keressek mást, ha nem tetszik a helyzet. Ez sem normális szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!